@blackrose06 tiež som tak na tom, ale s tým rozdielom, že kebyže ma udrie a nemá na to dovod len mu začne harašiť v bedni .. v tom momente s ním končím a v živote ho už nechcem vidieť..
@titusik pekná odpoveď. a teraz si predstav, ze by ta niekto bombardoval jedlom, ktore ...povedzme, ze nie je prave tvoje najoblubenejsie. Kolko sanci mu das?
Pekny priklad absolutne nezmyselnej ankety. Je clovek a Clovek, jeden si mozno druhu sancu zasluzi a ten druhy nie. A potom je ublizit a Ublizit. Mne sestra dnes ublizila ked ma pichla nechtom do oka, skoro 5 minut som videl vsetko rozmazane. No strasne, asi jej uz nedam druhu sancu. Alebo zalozim anketu a opytam sa ludi, ci jej mam dat druhu sancu. Nechcem byt protivny, viem, ze je tazke vymysliet nieco originalne, lebo uz tu bolo vselico, ale ked som si prvy krat precital ten nazov, tak mi to prislo ako uplna stupidita.
zalezi od situacie a odtoho ci to urobil vedome alebo nechtiac a olutoval to ... ale ak by to urobil plne vedome a olutoval to, tak by som mu uz neveril asi
stále znova a znova....a bohužiaľ najčastejšie tým nesprávnym ľuďom...a hoci to viem,dám im ju opäť :/ ...keď ja ich mám proste rada.... ale...odpúšťam,ale nezabúdam
Som dosť naivná. Proste sama seba presviedčam, že tá osoba sa zmení a všetko bude dobré. Dávam ľudom šance aj keď sama viem, že si ich nezaslúžia. Dúfam, že možno to v niekom pohne. Niektorý sa zmenili, iný zase nie. Ich vec.
na to sa da tazko odpovedat, lebo ked si zhrniem svoj zivot do teraz, tak niekomu som tak nejak podvedome tu druhu sancu dala, sice som to vacsinou neskor aj tak olutovala a niekomu nie ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ono je to presne tak, že spravil to raz, spraví to znovu a je len otázkou času za akú dlhú dobu
druhe sance davam.. tretie, stvrte, piate..uz nie
a hlavne.. odpustim, no nezabudnem
ale väčšinou druhú šancu nedávam
dala som druhú šancu aj svojmu priateľovi, ktorý sa na dozvukoch opil a poriešil so spolužiačkou. but its not easy, anyway.
záleží od viacerých faktorov. hlavne od toho, či si dokáže uvedomiť svoju chybu a úprimne sa ju snaží napraviť.
a ak si aj poviem že už nikdy, tak aj tak ju dám...lebo...no som proste taká... naivná :/