U nás v Šali sú budúci týždeň (22-24 máj) kolotoče. Nestretneme sa?Viem, moc ľudí nevie ani kde je Šaľa,ale tí ktorí vedia by neprišli?Zo Šale by som šla ja,EmoKika,EmoLove,Zuzushiq a možno aj iné baby zlákam. Nešli by ste?
lenže vieš @shemy , ak by to bolo v TO tak prídu ludia len z okolia TO a tých väčšinu aj pozáme, ak by to bolo v NR prídu aj neznámi ludia s ktorými si len píšeme a bolo by to určite haluznejšie ...
@hangtime11 myslim ze je to dobry napad, dat stretko v Trnave lebo je tam dost ludi z birdzu, ktorim sa nechce ist na stretko ked je az v Bratislave A Trnava je tiez dost velke mesto
ale ja nemozem 22.,23.,24.5.2009 vtedy su kolotoce v sali.do trnavy nemozem,tam som raz zabludil,do nitry sa mi nechce ist.a co tak galanta?v galante zas nie su kolotoce.dopici.takze jedina alternativa je sala.ale len piatok,sobotu alebo nedelu.vtedy su tam rezervovane kolotoce.jeden mozem rezervovat aj birdzakom.
@hrt1 čo máš stále s tými kolotočmi ? si snáď kolotočár ? ak áno - chápem , ale aj tak , predsa sa nebude prispôsobovať čas a miest kvôli jednej osobe...
@pumaamravec - hej, pretože do Trnavy podľa mňa prídu ľudia aj z NR aj z BA
neprisposobujete sa mne ale kolotocom.ja za to nemozem ze nie su v nitre alebo trnave.do trnavy chodim iba na zabavy.aj to my trva hodinu kym najdem cestu domov.to uz radsej do nitry aj ked nie su kolotoce.co tak na uplnom vrchu zobora?
@pumaamravec - to sa ešte uvidí ja Trnavu ani nepoznám takže najprv si ju očeknem trocha na nete to po prve, a po druhe - bolo by to lepšie keď už budu v školách zaokrúhlené známky, vieš väčšia účastnosť by mohla byť lebo sa už nebude nikto učiť tým pádom majú všetci viac času a nestresujú
@hangtime11 ty mas fakt dobre napady, takze sa tesim ked sa vsetci stretneme v trnave so zaokruhlenymi znamkami To uz bude take prave letne birdz stretko
@hrt1 ked tak velmi chces kolotoce niekedy spravime stretko v rakusku v pratri tam su vzdy kolotoce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
@zuzushiq2 ja viem aké su tvoje podmienky
do bratislavy neidem
@pumaamravec - áno aj o trnave som premýšlal
@pumaamravec - hej, pretože do Trnavy podľa mňa prídu ľudia aj z NR aj z BA
@hrt1 - čo máš stále s tými kolotočmi ?!
@hrt1 ked tak velmi chces kolotoce niekedy spravime stretko v rakusku v pratri tam su vzdy kolotoce
dokym vy budete mat zaokruhlene znamky dovtedy ja zabudnem kde sme sa vobec mali stretnut.radsej to zrusme
Prekladáme..A organizátorky @Semonique a @Zuzushiq teda momentálne @Zuzushiq 2
@hrt1 : no pre nás je lepšie dať si to až po zaokruhleni pretože nemáme stresy a žiadne starosti už, treba akceptovať ...
@hangtime11 a ja zorganizujeme stretko v Trnave po zaokruhleni znamok teste sa