Minulý rok som pár dní pracoval na brigáde a prednedávnom mi prišli dve potvrdenia o príjme (pracoval som v dvoch firmách, v jednej som zarobil 62,10 € a v druhej 48,26 €) a chcel by som si spraviť daňové priznanie aby mi vrátili daň. Pr
mna by zaujimalo kde si o tom nieco najdem na internete, co sa tyka zakonov, a vyhlasky ohladom dani... ze kedy do akej vysky mi nieco vratia, a podobne... nema niekto info?
nato sa mozes rovno vykaslat...a urcite si to mal zdanene..lebo ked ides na brigadu zvycajne podpises aspon v jednej (ccitaj v jednej) firme tlacivko aby sa ti nezdanoval prijem..resp minuly rok bol zaklad urcite nad 300 co sa nezdanoval...
to je určite primalá suma na podávanie daňového priznania, nič v podstate nedostaneš a je možné, že ti ho ani neakceptujú.
ak by však niekto šiel podávať daňové priznanie, skúste stránku » www.danovecentrum.sk/clanok-z-titulk... - dá a tam prekliknúť na rôzne sťahovateľné dokumenty, ako aj daňové priznanie všetkých typov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
19% zo 62,10 je 12,79
19% zo 48,26 je 9,16
čiže dokopy 21,95 €
Či nie?
(a ja si napr. idem asi písať hentú blbosť kvôli 20€, a nie kvôli pivu takže mi to nepríde divné, že to dakto chce..)
Ja som na brigádach minulý rok zarobil 3500eur, tak to je niečo iné.
ak by však niekto šiel podávať daňové priznanie, skúste stránku » www.danovecentrum.sk/clanok-z-titulk... - dá a tam prekliknúť na rôzne sťahovateľné dokumenty, ako aj daňové priznanie všetkých typov.