Ahojte baby..pls poradte...čo by ste kupili svojmu chalanovi(14rokov)na meniny??Vobec nwm co...pls poradte...a nepiste mi sem sa pcoviny ako do ostatnych forrr...dakujem
@aliii ved je toho vela co sa da...a na meniny to nemusi byt nic extra. zalezi aj od toho kolko chces na to dat penazi...no mozes mu kupit napr. kvet v crepniku alebo original CD-cko jeho oblubeneho interpreta alebo plysaka alebo knihu alebo opasok alebo sa odfotte a daj to do pekneho ramika alebo kup plysovy makkucky vankusik alebo tricko alebo dake srandovne farebne rybky ak ma akvarko alebo mu urob daky kolac ...atd
Jeziss...sak ja vravim ze mam 13 len sa mi to neda zmenit
Ani bz ste neverili co som mu kupila... xD...Taky ako keby obrazok...normalne v ramiku a tam je zena ktora fajci chlapi je to preskrtnute cervenou cierou a pod tym je napisane ZAKAZ FAJCIT !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ó,áno súhlasím.Alebo sprchový gél,ak nevieš aký,kukni sa aký používa tvoj dedko
TY len TY a TY to,do kelu,môžeš vedieť!
Ak nevieš, tak to máte potom super vzťah. POROZMÝŠĽAJ, čo má rád, a konaj.Originálne.
btw. ty mas 16 rokov a chodis so 14 rocnym??? jeden z vas musi byt velice zufaly...
Chore , nevydrzi to
a vobec neviem co take by mohol chciet a az tak dobre nepoznam to co by ho potesilo zme spolu len tyzden takze fakt neviem
Ani bz ste neverili co som mu kupila... xD...Taky ako keby obrazok...normalne v ramiku a tam je zena ktora fajci chlapi je to preskrtnute cervenou cierou a pod tym je napisane ZAKAZ FAJCIT !