Ahojte, potrebujem radu. Som s priateľom necelý mesiac a chcem vedieť, či by sme si mali na Vianoce navzájom niečo darovať. Máme sa radi a klape nám to vopred thnks
tak určite, ale len nejakú drobnosť, napríklad aj len čokoládku nejakú alebo proste niečo za tých 3-5 eur maximálne... len pozor, aby to nebolo príliš osobné, to sa nehodí...
@kitty7 za 3-5€ kupujem sestre a rodičom taká nepísaná dohoda na skromné Vianoce. Frajerku som mal len jednu od marca do mája, a tiež nám to klapalo, no Vianoc sme sa nedožili spolu
@4 no veď presne, ešte je to príliš čerstvé na nejaké osobnejšie darčeky ja som na tom so vzťahom podobne, neviem, či si vôbec niečo dáme... sľúbila som mu nový hrnček, lebo sa mu teraz v práci jeho obľúbený rozbil, ale to by som ani nebrala ako vianočný darček... uvidíme... prípadne sa ho spýtaj... nie každý je ten typ na oslavy a darčeky a tak...
Ja neviem to len v mojom ponimani ked sa uz dvaja ludia "daju do vztahu" tak do toho idu s laskou? Lebo akze fakt nechapem tvoju dilemu. Ked niekoho lubis tak mu chces spravit radost ci ste oficialne apolu mesiac alebo 10 rokov ne? a kedze ste vo vztahu typujem ze sa poznate dlhsie ako mesiac.. proste nevin ci ja som mimo alebo ty ake ja som frajerovi ktoreho lubim rozhodbe davala nornalny darcek a ne cokoladu...
Jasné, prečo nie? ak vieš že po niečom túži, nejaká kniha alebo tak tak choď do toho (niž extra drahé zase) alebo keď nevieš tak nejakú dobrotu napeč (ale tam niečo originálne tiež, vanilkových rožkov bude mať podľa mňa už pokrk) alebo niečo malé mu sprav.... zamysli sa nad tým čo má rád a niečo už vymyslíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
podla mna nazyvat mesacne chodenie vztah je velmi odvazne, ale mozno kazdy ma nato iny pohlad
Dal by som darcek v rozmedzi 30-50e