ocovi som dala vyrobiť podložku pod myš s kocúrovou fotkou a je super ^^, pre frajera nepoviem, lebo by sa tu mohol objaviť, pre kamošku mám vyrobenú šperkovnicu a zvyšok ešte netušíím
a povedala som, že chcem nový kaser, diár, medveďa (takú figúrku z Dráčika) a veľa ponožiek
pre rodicov mam vikendovy pobyt, pre brata tricko, hrncek a piva, pre frajera oblecenie a vonavku, pre dve kamosky take mensie kabelky, co som nasla fakt pekne za dobre ceny
a chcela by som dostat hodinky aj ich dostanem, kufor a aj ho dostanem, vonavku a aj ju dostanem..
este by som chcela poriadnu kabelku lebo mam jednu ktoru nosim tri roky a kazi sa... ale tu nedostanem urcite
Balicky s ponozkami, svieckami a kozmetikou pre kamaratky; sal, fajnovy sypany caj a puzdro na okuliare pre otca, mejkap a stetce a asi este nejaky porcelan pre mamku, hodinky, topanky a koselu pre polovicku.
Dostanem suknicku ^^ Hotovost a dalej sa necham prekvapit, no.
Mame - krásnu vonnu sviečku a bylinné čaje
Otcovi - koncert AC/DC live at river plate
Frajerke - 3 noci v 4* hotely v Prahe pre 2 osoby
Psovi - 3 tenisové loptičky
Len bratovi netuším čo kúpiť
mame knihy a vonavku
kamoske jednej nepoviem, je tu, ostatnym kamaratkam kozene snurky s kamienkom alebo koralkou (nic moc, viem, ale pat kusov ma stalo desat eur), kamaratom dvom diar chcem kupit, dalsiemu uz mam knihu a este nieco a poslednemu fakt neviem co kupit a rozmyslam uz nad tym tyzden, skoda ze sa neda kupit nieco ako pernamentka do kina no a este je tu kopec ludi ktorym by som mala nieco dat ale skrachovala by som, takze nic.
a ja sa tesim hocijakej kravine. ale co dufam, ze dostanem je vankus z peria, ktory mi mama slubuje uz dva roky a zisli by sa mi cizmy.
pre oca wireless sluchadla sony, pre mamu mlyncek na struhanku, pre brata oblecenie a pre frajera marshall sluchadla a timberland topanky
a neviem co dostanem, okrem balm kozmetiky, na ktoru sa neskutocne tesim
Mame: mikinu, 2 knihy krížoviek, ručný vysávač, kozmetiku
Bratovi: tričká, peňaženku, kozmetiku
Naj kamke: ručne vyrobenú šperkovnicu a lapač snov + kúpenú aromalampu a plyšáka
a čo dostanem netuším, ale predpokladám že samé peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a povedala som, že chcem nový kaser, diár, medveďa (takú figúrku z Dráčika) a veľa ponožiek
zelal by som si porsche
a chcem dostat peniaze a dostanem peniaze, len nvm kolko, ak si tam najdem dvacku, tak sa trochu asi aj nahnevam
a chcela by som dostat hodinky aj ich dostanem, kufor a aj ho dostanem, vonavku a aj ju dostanem..
este by som chcela poriadnu kabelku lebo mam jednu ktoru nosim tri roky a kazi sa... ale tu nedostanem urcite
a na Vianoce by som chcel akurát pokoj.
a ja dostanem daco tiez od niekoho...snad
nechcem nič
ozdobím medovníčky
Rozhodol som sa nepodporovať konzumné americké vianoce.
svätý pokoj chcem
Dostanem suknicku ^^ Hotovost a dalej sa necham prekvapit, no.
Otcovi - koncert AC/DC live at river plate
Frajerke - 3 noci v 4* hotely v Prahe pre 2 osoby
Psovi - 3 tenisové loptičky
Len bratovi netuším čo kúpiť
ja dostanem knihy, panvicu a bundu a ostatne ak bude bude prekvapenie
kamoske jednej nepoviem, je tu, ostatnym kamaratkam kozene snurky s kamienkom alebo koralkou (nic moc, viem, ale pat kusov ma stalo desat eur), kamaratom dvom diar chcem kupit, dalsiemu uz mam knihu a este nieco a poslednemu fakt neviem co kupit a rozmyslam uz nad tym tyzden, skoda ze sa neda kupit nieco ako pernamentka do kina no a este je tu kopec ludi ktorym by som mala nieco dat ale skrachovala by som, takze nic.
a ja sa tesim hocijakej kravine. ale co dufam, ze dostanem je vankus z peria, ktory mi mama slubuje uz dva roky a zisli by sa mi cizmy.
joj, nedalo mi, odpust
:letim:
a neviem co dostanem, okrem balm kozmetiky, na ktoru sa neskutocne tesim
Bratovi: tričká, peňaženku, kozmetiku
Naj kamke: ručne vyrobenú šperkovnicu a lapač snov + kúpenú aromalampu a plyšáka
a čo dostanem netuším, ale predpokladám že samé peniaze
Stačila by mi pekná kravata.