Aký darček sa dá kúpiť chalanovi? Pretože pre baby sú milión rôznych drobností (nás poteší všetko) napr. náušnice, náramky, prstene, oblečenie, blá blá blá... Ale pre chalana?! Z tohto mám vždy menšiu dilemu. Pretože nikdy neviem, čo mu mám kúpiť
Sesterka svojmu chalanovi kúpila fľašku, ďalšia sesterka taký vtipný pohár môj chalan je neskutočne zaťažený na náramkoch a ani sa mu nečudujem prečo keď je to umelec a dokáže to oceniť (hlavne tie pletené a tak) takže stále ho obdaruvávam nejakým iným náramkom je to maličkosť, ale aj tá poteší keď je darovaná z lásky a úprimne od srdca
však sa ho opýtaj, že čo chce a vybavené no nie?? a nemusíš sa tu trápiť a môžete sa tak navzájom dohadovať a však mu môžeš kúpiť dáke tričko obľúb. kapely alebo tak ach jáj
vsetko co som doteraz kupila malo uspech-takže-oblecenie, topánky (konkr. botasky), spod.bielizen, náušnice (v zlatníctve- len nie zlate), parfém a to najlepšie- osobny striptiz atd.
keby osm chalan určite ocenim nejaké smiešne tričko - napríklad krásny - krajší - ja ...musiš vedieť čo rad robi kam rad chodi čo ma rad a podla toho mu skus vybrat darček...napriklad : ak ma rad nejaky futbalovy klub kup mu taky dres či šál, ak rád pije pivo kúp mu pivový krígel a okresli mu ho farbami na sklo...skus niečo kupiť ale niečo mu k tomu dorobiť..kreativite sa medze nekladu a pokial maš vztah k umeniu (kreslenie, šitie, tvorenie.)maš vyhrate
@filo99 bol si v tom novom nakupnom centre v blave ? tam su len zenske obchody nic moc teda rasistky , a este sa budu stazovat na nizky plat lenze muzi ho nemaju kam davat kedze su vsade len zenske obchody
kup mu usb kluc neaky lepsi nahraj mu tam svoje sexi fota a mas po probleme (teda ak je to tvoj frajer) ked ne tak iba ten kluc bez fotiek popripade to istia neake ponozky papuce a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
vela stastia pri výbere.
ale čo kúpiš chlapovi....ccc
daj vedieť čo si vymyslela a kúpila