Potreboval by som poradiť. Včera som prišiel do práce, kde som sotva mesiac a musel som si ťahať z osudia lístok s menom. Jedná sa o takzv. "anonymného Ježiška (Mikuláša, Santa Clausa...)". Vytiahol som si meno slečny, ktorú som v živote nevidel.
Tak skús o tom dievčati niečo vyzistiť a šplhni si niečím pekným , isto sa to ocení ... ja by som volila na tvojom mieste ak nič nevyzistíš nejaký pekný parfúm. Napr. Chloe, to by potešilo podľa mňa každé dievča. Alebo potom víno v nejakej peknej krabičke ozdobnej.
ja by som niečo vtipné... ak si ju videl, tak nejaké vianočný sveter číslo tipneš podľa výzoru skús pozrieť tu » www.kuponyzdarma.sk/zoot-sk/...
alebo jednoducho nejakú poukážku v obchode s oblečením alebo na knihu poukážku
...ale každopádne, fľašku, a odporučiť aj iným. Kto dostane fľašku ju potom otvorí a keď všetci otvoria tie svoje, tak vlastne sa ti vrátila investícia
@kalbun ak ju chce urazit a nasrat tak jednoznacne! super napad!
- flasu
- kvalitnu cokoladu
- kvalitny caj
- prakticky cokolvek co sa da zozrat
- ak kozmetiku tak nieco co nema podton "smrdis, pica" - napriklad bomby do kupela...
Ak sa maľuje, tak jej kúp nejakú paletku- Pupa Milano má pekné dizajny. Ak rada športuje, tak jej kúp hodinu jogy, hodinu slackline a pod. A keď ti už nič iné nenapadne, tak kúp nejaké víno a pekný diár na rok 2017.
U nás funguje niečo podobné Máte aj dáky budget? Skús si o nej niečo zistiť alebo si ju aspoň trošku poočumuj, či sa maľuje a podobne Ja som si napríklad teraz vytiahla kolegyňu, ktorá sa celkom dosť maľuje, rozpočet sme mali, že max do 5€, tak som nakoniec kupovala paletku očných tieňov v 101 drogérii majú teraz dobré zľavy » www.letakomat.sk/101-drogerie/ak... teraz majú všade dobré akcie takto na kozmetiku, tak popozeraj a určite ťa to nevýde draho A ja som napríklad dostala v robote ako darček diár na rok 2017, lebo si vždy komplet všetko zapisujem do diára, takže tiež mi riadne trafili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@hypnos
Pôvodne som chcela poradiť ruzoveho jednorožca,ale keďže je to zenska, vtip by sa minul ucinku
alebo jednoducho nejakú poukážku v obchode s oblečením alebo na knihu poukážku
...ale každopádne, fľašku, a odporučiť aj iným. Kto dostane fľašku ju potom otvorí a keď všetci otvoria tie svoje, tak vlastne sa ti vrátila investícia
- flasu
- kvalitnu cokoladu
- kvalitny caj
- prakticky cokolvek co sa da zozrat
- ak kozmetiku tak nieco co nema podton "smrdis, pica" - napriklad bomby do kupela...
ČAJ!!! ešte musím nájsť nejaký spešl
» www.teegschwendner.cz/...
Ruzovy grep je nenormalne popici. Akoze, ale strasne. Uplne orgazmicky
Alebo od english tea company » www.google.cz/webhp?sourceid=...
alebo vselijake tieto darcekove balenia:
» www.zoot.cz/polozka/240157/...
alebo
» www.zoot.cz/polozka/43546/d...
» www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/...
» www.notino.sk/calvin-klein/eu...