Ahojte, skusim ci mi niekto neporadi... zhanam nejaky darcek pre jednu kreativnusu dusu,ktora velmi rada maluje a tvori, napadne vas nieco speciako darcek pre niekoho takeho?Nechcem davat klasicke farby, to mi pride prvoplanove, mozno nieco originalnejsie
Tak mňa by potešili aj obyčajné farby keďže ani na to nemám peniaze
A veď nemusí to súvisieť hneď s malovaním ten darček, či? Môže to byť aj niečo úplne iné, nie? Dačo zaujímavé, na Sashe.sk majú všeličo kreatívne, čo nekúpiš bežne v obchode
@ladydoga cele sashe som uz presla, ja by som si tam vedela vybrat ale pre chlapa som tam nic take nenasla aked sa mi uz aj nieco pacilo, tak nieco take uz mal doma
Graficky tablet... To by som chcela ja, keby som ho nemala! Možno ho zaujme aj digitálna maľba len to chce aj nejaký dobry program k tomu. ...A nie je to zrovna najlacnejšie :/
A co tak nejake zazitkove malovanie pri vine? Niektore vinarne/bary/ podniky robia taketo kurzy s lektormi. Ja som takto zobrala kamarata a velmi sa mu to pacilo
@ladydoga Vieš čo, ja som sa pred pár rokmi venovala digitálnej maľbe dosť intenzívne. Vo photoshope. Mám aj kopu kníh, tutoriálov a tak. Chcela by som sa k tomu vrátiť, keď bude viac času. Ja som vždy milovala kreslenie, tieňovanie... Aj v diplomke mám detailné tieňované kresby kostí, ktoré vyzerajú ako fotky. ...Ale teda digi maľba ma uchvátila neskutočne, dajú sa tam tvoriť veci, o ktorých klasická ceruzka či štetec ani nesníva ...Ten môj tablet som dostala ako darček, lebo som si ho veľmi dlho priala. Myslím, že stál tak okolo 60 eur (Wacom Bamboo). Ale ak sa tomu chce niekto naozaj seriózne venovať, tak samozrejme obyčajná kresba ceruzkou na papier je základ. Toto je skôr akoby taký druhý stupeň, ale nedá sa tým začínať. Preto mi to napadlo ako fajn darček pre niekoho, kto má talent, vyzná sa v kreslení, maľovaní, tieňovaní...
Škoda, že si nešpecifikovala pohlavie danej osoby. Ale ja by som asi siahla po nejakých originálnych handmade výrobkoch. Napríklad poznám babu v mojom okolí, čo vyrába také tašky/kabelky cez plece z rifľoviny. Neplatíš nič, len donesieš staré rifle. Ona ti vyrobí zo všetkých možných rifľových oddtieňov čo práve u seba má, tašku a aj ti na nich vyšije krásny vzor. Je to praktické, nemá nikto nič také, vyzerá to super, nie je to žiadna záplata, fakt to vie krásne spraviť a je to pevný materiál.
Keď je to chlap, tak po niečom podobnom by som išla. Niečo originálne a handmade. Ale zároveň na úrovni. Ale aby stále bolo rozoznateľné, že ide o handmade. Kreatívne duše majú radi niečo, čo je iné. Prednedávnom to boli drevené motýliky, dnes už sú trocha viac mainstream, ale stále je to iné. Ale niečo proste na taký štýl. Niečo, čo je ako predmet úplne obyčajné, ale je to vyrobené úplne inak, než tradične ako sme zvyknutí.
Ale určite ideš dobrým smerom, ak tej osobe nechceš proste dať farby a štetce. Že akože, maľuješ, tak na - tu máš farby. Ten človek sám vie a sám sa vyzná do toho, s akými materiálmi rád robí a ty to proste nevieš. Preto by som skôr siahla po veciach, takých bežných ktoré však zaujmú svojou formou spracovania. Nemusí ísť nasilu o zážitky, že má niekde maľovať... Proste nemusí to mať ani súvis s tým že maľuje. Stačí, že to bude obyčajné, ale INÉ. Také veci sa väčšinou umeleckým dušám páčia, oni naozaj sú schopní v tých veciach vidieť naozaj veľa, oveľa viac než možno ľudia, ktorí nie sú prirodzene kreatívni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A veď nemusí to súvisieť hneď s malovaním ten darček, či? Môže to byť aj niečo úplne iné, nie? Dačo zaujímavé, na Sashe.sk majú všeličo kreatívne, čo nekúpiš bežne v obchode
Niečo takéto?
Keď je to chlap, tak po niečom podobnom by som išla. Niečo originálne a handmade. Ale zároveň na úrovni. Ale aby stále bolo rozoznateľné, že ide o handmade. Kreatívne duše majú radi niečo, čo je iné. Prednedávnom to boli drevené motýliky, dnes už sú trocha viac mainstream, ale stále je to iné. Ale niečo proste na taký štýl. Niečo, čo je ako predmet úplne obyčajné, ale je to vyrobené úplne inak, než tradične ako sme zvyknutí.