Ahojte, možno otázka trochu odveci ale chcela by som priateľovi kúpiť niečo s logom jeho obľúbeného futbalového klubu ale tých predmetov je tak veľa a mne osobne príde všetko úplne zbytočné tak sa obraciam na vás, hlavne na chalanov, že čo by potešilo
ja som mojmu skoro kupila toastovac s jeho oblubenym klubom. ale nakoniec ma kamarat odhovoril ze to je hrozny napad tak som sa mu par mesiacov potom priznala co som mu chcela kupit a bol fakt sklamany ze som to nekupila
@martin872 to je taká kravina niektorí chlapi môžu mať sexu koľko len chcú a aj tak sa stazuju, a potom babe hovoria ,,mam pocit, ze ma vyuzivas len na sex"
@10 jj lebo vsetci muzi su uplne rovnaki a 24 hodin denne myslia len na sex a najradsej by ho mali osemkrat za den
A vsetky zeny to robia len z povinnosti inak ich to vobec nebavi, takze ano rozhodne to bude najlepsi darcek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
tento to bol!
Dres je príliš drahý , možno veľkú vlajku na stenu / vankúš ..
Pre inšpiráciu pozri sem » fan-shop.cz/Default.aspx...
A vsetky zeny to robia len z povinnosti inak ich to vobec nebavi, takze ano rozhodne to bude najlepsi darcek