Ludia prosím poradte čo by sme mohli dať ako kolektív v škole našej triednej učiteľke.. Poprípade čo ste jej dali vy..? Prosím píšte normálne komentáre a nie samé "kúpte jej vibrátor, dajte jej žihlavu, nič jej nedávaj"...
Najlepšie keby ste jej kúpili niečo, čo viete že využije alebo chce. Možno dačo spomenula, nejakú svoju záľubu, alebo povedala, že sa jej niečo páči.
Ale inak neviem po koľko sa skladáte, no najviac v pohode mi príde nejaký ten šperk. Nejaké náušnice alebo tak.
No ona ide už tento rok do dôchodku čiže.. Neviem ona náramky, náhrdelníky a takto hovadiny nikdy nenosila.. Aspoň čo som si všimol ja.. My sme tak rozmýšlali že masáže, kyticu, veľké perníkové srdce kde budu naše mená.. A ešte takú dvojposchodovú tortu.. (tá už je objednaná)
my sme našej učiteľke-slovenčinárke,ktorá mala rada becherovku kúpili megafľašu becherovky,to sme zistili z výletu v Tajove,že má rada Becher.(isto sa najebala jak sviňňa)
rozmyslam ale neviem co sme jej dali, asi nic max tak kvety
teraz mi jej prislo dost luto, lebo bola super, ale mozno ma len pamat klame
ale nakonci strednej sme dali nahrdelnik s krizikom /je silno veriaca/ a kyticu
Naša učiteľka si z vyzbieraných peňazí kúpila sama čo chcela, lebo si myslela, že my jej nič nekupíme ... pre nás to bolo lepšie, nemuseli sme vyberať dar ... dokúpili sme jej iba fľašu .
Možno nie je zlý ani ten nejaký 2 denný (či kolko to býva)pobyt v kúpeloch, ale to sa tazko povie tu ide aj o to ako ste ju mali "radi" a kolko ste ochotní dať
Nášmu pánovi učiteľovi kúpili baby fľašu vína (ešte im aj znadal že kde im to predali...),a oblečko pre jeho syna(2 dni pred koncom šk. roka sa mu narodil 1. syn ) a od nás chalanov dostal ponožky , pretože my sme ho nemali moc radi, ani on nás ( tri štvorky zo správania na konci 9. ročníka to sa nerobí)... a bolo nám hlúpe mu nič nedoniesť... dúfam že ste dostali inšpiráciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale inak neviem po koľko sa skladáte, no najviac v pohode mi príde nejaký ten šperk. Nejaké náušnice alebo tak.
Toto sme dávali my
teraz mi jej prislo dost luto, lebo bola super, ale mozno ma len pamat klame
ale nakonci strednej sme dali nahrdelnik s krizikom /je silno veriaca/ a kyticu