Muži pomoc .Viem že je to dosť trápne , ale ja už fakt neviem čo mám kúpiť svojmu priateľovi pod stromček . Poraďte mi čo by ste si želali vy pod stromček . Alebo vy dievčatá čo kupujete svojím láskam ? Pomoc !
Ja som tiež nevedela čo mu kúpiť kedže ma v decembri aj meniny a v januári narodeniny :/ ale na vianoce som mu kúpila potahy do auta ..pamätám si že niekedy hovoril že si ich musí kúpiť ..Ty poznáš svojho priateľa čo sa mu páči,alebo čo potrebuje ..ale páči sa mi nápad toho trička s nejakou potlačou a tam nejaký zaujímavý nápis Páči sa mi niečo v tom štýle - mám najlepšiu ženu na svete,alebo niečo také
@alroune On je ten bláznivý typ . Nič ho nebaví dlho . Nikde dlho neobsedí dlho . Miluje hudbu, Miluje samozrejme mňa ( Má rad zvieratá a hlavne psy , ale jedného už doma má . Tiež ma napadlo to tričko myslela som že by som mu mohla objednať tričko z našou fotkou , ale netuším akým nápisom . Poraď mi .
to by si mala vedieť ty, my ti tu toho asi vela nepovieme, lebo tvojhu lásku nepoznáme...ale tak k druhej otázke, ja dám svojmu priatelovi take dvd, už ho mám dlho a on ho chcel takžeee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja z tychto tem fakt nemozem
@mygate takze ich nedostanem