Tak sa chcem spýtať, že či so svojimi polovičkami oslavujete výročie vášho vzťahu, či si dávate nejaké darčeky, alebo vymýšľate na ten deň niečo špeciálne... alebo ten dátum ostane nepovšimnutý..?
na prve vyrocie som jej dal parfem, ktory velmi dlho chcela. a zas teraz pred 2 dnami sme "oslavili" 4. rok a len sme sa boli najest v palacinkarni. neriesime to nejak extremne.
ale ono, to je uz aj tak narocne, keby sme si chceli nieco kupovat, lebo 22. ma narodeniny, 24. su vianoce, 3. mame oficialne vyrocie, kedy sme sa dali dokopy a 17. mam zas ja narodeniny
ale nejako áno nejakou drobnosťou, naposledy sme boli vypustiť lampión, ktorý sme predtým celý popísali prianiami a ja som dostala úplne brutálnu orchideu a občas, keď máme také mesačné výročia, tak dostanem ružu
ked sme mali pol rok bola som s drahym na obede v restauracii a ked sme mali rok boli sme v kine a tak sme sa motali potom..ked sme slavili nas prvy rok tak som priatelovi vyrobila vlastnorucne fotoalbum s nasimi fotkami..jeho reakcia ma prekvapila..tak strasne sa mu to pacilo ze si potom ten album stale pozeral a vytesoval sa ako malý niekedy viac potesi nieco co sami vyrobite ako ked nieco len tak kupite
ja osobne si myslím, že výročie je krásnou príležitosťou osláviť lásku s iným človekom. súhlasím si @klaudia444 ... vyrobený darček poteší často viac... a čím originálnejší čím lepšie.. aspoň tak to vidím ja ^^
Dostala som ružu po mesiaci, po pol roku a už 6x na výročie - oslavujeme deň pred Vianocami, takže to je double k vianočnému darčeku mu niečo romantické vyrobím
Naposledy som okrem ruže a fľaše top včeloviny na svete dostala lepiacu pištoľ
no kvety som dostala na začiatku, teraz už nie a my máme taký zvyk že si spravíme krásnu večeru pri sviečkach a tento rok by sme chceli ísť niekam na masáž ale ináč to neriešime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
na prve vyrocie som jej dal parfem, ktory velmi dlho chcela. a zas teraz pred 2 dnami sme "oslavili" 4. rok a len sme sa boli najest v palacinkarni. neriesime to nejak extremne.
Neuznávam výročia.
"Pripravil si ma o dalsi rok zivota v bozskej samote, tak ti teda dakujem."
Naposledy som okrem ruže a fľaše top včeloviny na svete dostala lepiacu pištoľ