dostali ste už taký darček, ktorý vás vôbec nepotešil, čakali ste niečo iné a partner sa vôbec netrafil do vášho vkusu? vyslovene že ste boli nešťastní, že minul peniaze na hlúposť? čo to bolo alebo čo by to bolo? čo nechcete dostať, aj keď sa to dáva?
keď som mala asi 16, vtedajší priateľ mi daroval na narodeniny niečo, čo bol asi skôr darček preňho - nejaký lacný kostým zo sexshopu, taký ten dierkovaný, evokuje mi to údenú šunku nechcela som byť mrcha, tak som sa do toho navliekla a nepovedala som nič, ale asi bolo vidieť, že nie som nadšená radšej ma mohol pozvať na pivo
napríklad ja som dostala od ex, keď sme boli spolu, plyšového medveďa obrovských rozmerov, vedela som že musel byť extrémne drahý a je to zbytočnosť, ktorá zaberá miesto a zachytáva prach no nechcela som zraniť jejo city tak som sa naoko tvárila, že ma to potešilo. keď sme ale začali spolu bývať, tak som si toho plyšiaka nezobrala do bytu a na jeho otázku prečo, som povedala že je príliš veľký a nechcem ho tam trepať, že doma mu je dobre. tak mi na ďalšiu príležitosť kúpil ĎALŠIEHO plysáka možno o polovicu menšieho ale stále veľkého myslela som že sa rozplačem, ale nie od šťastia potom mi ešte raz kúpil batoh v Prahe, taký ten suvenírový, kvetinkový, s koženými popruhmi, ktorý som si V ŽIVOTE nikdy k ničomu nezobrala pretože to absolútne nie je môj štýl potom mi raz na narodeniny kúpil polku zlatého srdiečka na retiazku s vygravírovaným D ako Dušan a on mal druhú polovicu s J ako Jana, to som mu samozrejme pri rozchode vrátila, a vrátila som mu aj striebornú retiazku so “diamantovým” srdiečkom, ktorú som dostala na stužkovej. takže mi z toho vzťahu doma zostali dva extrémne veľké plyšiaky ktoré sa neviem dokopať zaniesť konečne niekde do detského domova, a ešte kvety.. nechcem dostávať kvety, maximálne lúčne kytice z lásky, za ktoré sa nevyhadzujú extrémne peniaze a zvädnú tak či tak
na druhú stranu ja som mu dávala vždy super praktické darčeky ktoré mi nevrátil a zostali mu a používal a využíval ich a možno využíva dodnes
@thunderstorm@1 no toto milujem tieto darčeky pre seba samého vlastne, že žena je tá obeť to som presne zabudla spomenúť spodné prádlo, NIE chlapi, nekupujte ženám spodné prádlo podľa vašich fantázií, ak si ho žena nevyberie sama, a necíti sa v ňom pohodlne a sexy, nikdy tak nebude vyzerať v spodnom prádle ktoré jej nesadne hocijakým mino detailom, keď jej ho kúpi chlap
joj a raz, od iného bývalého, to som mala nejak 20, 21, som dostala na narodeniny ortopedické papuče akože pekné, kvetinkové, nosím ich, ale wtf dať 20ročnej holke na sviatok papuče
Asi najväčší bizar, čo som dostala, boli obrovské "dupačky" od kamaráta A od kamarátky take velmi škaredé obrusy a rozne gýčové veci, ktoré nijak nevyužijem
Ja celkovo nemám rada prekvapenia a neznášam vlastniť zbytočnosti, takže každý darček o ktorom neviem a dotyčný nevie o tom, či ho naozaj chcem, je pre mňa zlý tak všetci v mojom okolí vedia ze mi bez môjho vedomia nesmú nič kupovať
A napr ešte neznášam dostávať kvety, to som doteraz nepochopila načo mi to je proste, nemám rada zbytočnosti a niečo, čo dám na dva dni do vázy a potom vyhodím, je maximálne zbytočné a iba čo má s tým naštve
Čiže, ak mi chce niekto urobiť radosť, stačí mi čokoláda, nič iné fakt nechcem ani nepotrebujem
Dospeli ludia by si fakt nemali kupovat plysaky, a uz vobec nie xxl rozmerov ?
My mame vacsinou odkonzultovane vopred, ake veci by nas potesili, pripadne co potrebujeme, a ja sa ani nehanbim priamo opytat, co by si kto prial (a nie, drony fakt nebudem kupovat). Povacsine sa to ustalilo na tom, ze najlepsi darcek je zazitok, ten spotrebujes, nezavadzia, uzijes si prijemny cas. No, a kvety. Akokolvek viem, ako velmi su rezane kvety neeko, milujem kvety vo vaze ?
Teraz mi nenapadne nic take, co by ma zarmutilo. Mozno obcas od mamy nieco, o com presne viem, ze sa to paci jej, ale mne to nijak nezapada do vkusu a do momentalnych potrieb (napr kabelka) ?
Preto mám podobne darčeky vpici. Nepotrebujem sa pozerať na tie prijebane gestá vracania plného vreca haraburdia, ktoré mi tu nechá nejaká silná nezávislá žena.
Nie, s partnerkou, ktorú som však podľa vás nemal, sa mi nepodarilo dopracovať k meninám alebo narodeninám. Napokon, ja by som ani nič také nechcel, iba aby sme sa objímali, bozkávali a zakončili to spolu sexom, takže dary asi žiadne a stačí iba toto od nej.
@tequila@12 mojej vysnenej? Tak keď by taká sa našla, tak spoločnú dovolenku niekde kde by nám bolo dobre alebo až by sa nevyľakala, tak obrúčku, či by sa nemohla stať mojou ženou.
@458katka@16 ???? toto ma rozosmialo k slzam ? ale od kamosky je to este v pohode, predstav si, ze by si ho dostala napr od muza na spolocnej dovolenke, kde by vam bolo dobre… ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
na druhú stranu ja som mu dávala vždy super praktické darčeky ktoré mi nevrátil a zostali mu a používal a využíval ich a možno využíva dodnes
A napr ešte neznášam dostávať kvety, to som doteraz nepochopila načo mi to je proste, nemám rada zbytočnosti a niečo, čo dám na dva dni do vázy a potom vyhodím, je maximálne zbytočné a iba čo má s tým naštve
Čiže, ak mi chce niekto urobiť radosť, stačí mi čokoláda, nič iné fakt nechcem ani nepotrebujem
My mame vacsinou odkonzultovane vopred, ake veci by nas potesili, pripadne co potrebujeme, a ja sa ani nehanbim priamo opytat, co by si kto prial (a nie, drony fakt nebudem kupovat). Povacsine sa to ustalilo na tom, ze najlepsi darcek je zazitok, ten spotrebujes, nezavadzia, uzijes si prijemny cas. No, a kvety. Akokolvek viem, ako velmi su rezane kvety neeko, milujem kvety vo vaze ?
Teraz mi nenapadne nic take, co by ma zarmutilo. Mozno obcas od mamy nieco, o com presne viem, ze sa to paci jej, ale mne to nijak nezapada do vkusu a do momentalnych potrieb (napr kabelka) ?