Určite poznáte ten problém, Vianoce sa blížia a stále potrebujete vymyslieť ešte pár darčekov. Napíšte aké darčeky už máte vymyslené alebo aj tipy z predchádzajúcich sviatkov. Pomôžme si navzájom
Mám podobný problém . Ale tak doteraz som kupovala: albumy s fotkami , elektrickú zubnú kefku , nejaké knihy , sendvičovač , drogériu ... dúfam , že som aspon čosi pomohla .
Mame som minulý rok kupovala mamine » pece-o-ruce-a-nehty.heureka.cz/npw-sovicka-div... tento krém. Objednávala som to ale z nejakej slovenskej stránky neviem akej. Otcovi už ani neviem čo som mu dávala minulý rok ale tento rok mám pre neho obal na notebook a mamine aj tento rok kúpim krém. Sestre som kúpila šatku pretože revala že nemá, a brat je kazisvet a všetko pokazí do dvoch dní tak som mu kúpila len tie také slamkové okuliare A potom som ešte kamoške kupovala svietiace šnúrky a druhej sprchový gél ktorý vyzerá ako krv. No a ešte som kupovala minulé roky svietiace poháre na panáky, tričká z geekz, šálku z štuplom a viac si už vážne nepamätám
minulý rok všetkým všetkým kúpila knihy... well, trošku drahá záležitosť, ale povedala som si že srať na to... a kupujem darčeky len rodičom a bratom, plus občas pár kamošov, ale to tak maximálne traja... a tento rok to bude asi tak isto, zase dáme dáke tie knihy, alebo cd, alebo možno nejaké oblečenie... ešte som sa nad tým moc nezamýšľala, nemám čas
sestre väčšinou nejaké oblečenie,rodičom drogéria,"lieky" /proste liečebná vec na zlepšenie zdravia/,knihy...zopár kamarátom nejaké hlúposti typu alkoholové človeče nehnevaj sa...
bývalej som kupovala hodinky a neskôr zlatý krížik na krk,terajšej som minulý rok kúpila rukavice na bike a tento rok neviem ešte..
na tohotoročné darčekovanie sa nemám ani jedinú rekvizitu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja si to klasicky neham na 24...obchodaky do dvanastej otvorene a megazlavy
(zavarila kompoty )
ja to neriešim, pre mňa vianoce nič neznamenajú a nemám komu dať darček.
bývalej som kupovala hodinky a neskôr zlatý krížik na krk,terajšej som minulý rok kúpila rukavice na bike a tento rok neviem ešte..
na tohotoročné darčekovanie sa nemám ani jedinú rekvizitu..