Ahoj, máte už darčeky? Ja kupujem asi 15 babám a neviem, čo im mám kúpiť alebo vyrobiť (nesmiem minúť veľa peňazí). Chcem, aby to bolo niečo originálnejšie ako napr. obyčajná čokoláda. Poraďte čo by ste kúpili, vyrobili PLS.
Ja nič, ale ak ti to sú blízke kamarátky, tak im môžeš spraviť nejaké tie "náramky priateľstva"/"náramky pre šťastie". Použiť ich obľúbené farby, rôzny materiál, zakomponovať ich mená pre jedinečnosť.
vonné sviečky, náramky, klúčenky, prívesky, spoločné fotky zarámované..... podľa mňa je strašne veľa maličkostí ktorými by si mohla kamarátky potešiť. a ak si šikovná tak aj vyrobené darčeky môžu vyzerať dobre, ak to vedia oceniť... pozri si na internete niečo
15 báb? pre boha. dokopy som za celý život nemala toľko kamarátok.
a neviem, kamoške kúpim asi len jednej darček a netuším aký, v piatok pôjdem na nákupy, možno dáke cedečkis jej kúpim alebo čo... ale well, 15 cédečiek nie je lacná záležitosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ja som tým svojim kúpila kozmetiku a náušnice
ale čo by som vyrobila 15 tak to fakt netuším
A nemám ešte darčeky ale už mám predstavu
a neviem, kamoške kúpim asi len jednej darček a netuším aký, v piatok pôjdem na nákupy, možno dáke cedečkis jej kúpim alebo čo... ale well, 15 cédečiek nie je lacná záležitosť
ja nedávam nič žiadnej kamarátke. Len mame, priateľovi a jeho mame.
Konečne mám všetky tie nákupy za sebou...