Objednal by si tovar z dark webu? Nemám namysli drogy a ostatné somariny, ale seriózny tovar za zlomkovú cenu.
Nedávno som si pozrel veci od apple za zlomkovú cenu. Jednalo sa ževraj o seriózny apple shop na DW. Váš názor? Je to len úvaha, nie rozhod.
A aký mali dôvod mu ho zhabať? Ak bol kradnutý, tak dokázať vinu by bolo až moc ťažké. Riešil to nejak? Veď zaplatil zaň, kúpil ho, len tak mu ho nemohli zobrať. A nie ešte polícia na Slovensky, čo je ešte za opicami..
@bordeauxfr pokial kupis kradnutu vec a policajti ju vypatraju, je naprosto irelevantne, ze si ju kupil a zaplatil za nu, to nikoho nezaujima, zhabu ti ju... my sme tak kedysi prisli o mikrofony v kapele...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ak je to v 100% stave odblokované, je mi jedno odkiaľ to je.
Akože určite by som sa menej bála objednať si takéto niečo ako zbrane alebo drogy, skôr by som sa obávala toho že to bude shit/kradnuté
Nie všetko je "ojeb" na DW.
Kladné feedback hovoria za všetko.
@Salora
Až sa mi nechce veriť.
A aký mali dôvod mu ho zhabať? Ak bol kradnutý, tak dokázať vinu by bolo až moc ťažké. Riešil to nejak? Veď zaplatil zaň, kúpil ho, len tak mu ho nemohli zobrať. A nie ešte polícia na Slovensky, čo je ešte za opicami..