v nitre neviem ci ale ja som sa bola opytat v sirotinci a na onkologii. v sirotinci mi ich zobrali a tie male priserky mali hroznu radost! bolo to take zlate! a este som mala jednu rodinu kde som davala tym detom handry. chudatka boli dost socialne slaby. ani si neviete prestavit ako sa to dievca tesilo z handier ktore boli 2roky mimo modu. ja by som sa z toho netesila. fakt si vedeli vazit. a ich mama potom chcela za to chodit nam upratovat. fakt boli chutny!
@celebrita - fajn poznatok, ale kde by to tam oni vsetko skladovali..? myslís zeby vzali ?
@Rimanka - asi pôjdem po pár rokoch navštíviť svoje skvelé bývalé pani učiteľky a tie knižky im tam zanesiem, alebo hm.. aj na nejakú základnu školu do školskej knižnice by sa dalo.. tam toho nikdy nie je dosť.. a pre malých prváčikov či už domov, alebo na čítanie do družiny by to isto využili..
Z vlastnych skusenosti vam radim nedavat tie veci do detskeho domova...radsej onkologia, nemocnica...najviac odporucam ustavy pre socialne slabe rodiny. Pretoze tym nedava nikto nic. Pre nich nie su ziadne charitativne zbierky, ziadne akcie ... tie deti tam maju ledva vlastny uterak a zubnu kefku...a viete ako sa tesili ked sme im priniesli par knih a hraciek? Isli sa zblaznit od radosti...a tak strasne si to vazili....
A co tie z detskeho domova? Pred vianocami bola akcia kde si deti z domova napisali co by chceli a TV spolu s ludmi im to plnili...lenze tie deti nechceli hracky, knihy...chceli zlate retaze, tenisky ale len Nike, play station... a viete co urobili v detskom domove ked sme im tam priniesli asi 5 vriec oblecenia(podotykam pekneho, vacsina veci boli nove...)? Ohrnuli nad tym nosi ze oni to nosit nebudu lebo to neni znackove.... a hracky u nich vydrzia mozno tak mesiac pretoze si tam nic nevazia...
Takze ak chcete darovat veci fakt sa prihovaram za ustavy pre socialne slabe rodiny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Mám doma množstvo knižiek, ktoré som vyradila, a pre svoje deti ich ozaj nechávať nebudem, aj ked sa to asi zvyčajne takto robí...
» pomocdetom.host.sk/domovy.htm...
A určite je takýchto zariadení viac, detské charitatívne domy, sociálne zariadenia, útulky pre slobodné mamičky,...
Chcelo by si takýchto zariadení vygoogliť viac a osobne sa tam ísť opýtať
@celebrita - fajn poznatok, ale kde by to tam oni vsetko skladovali..? myslís zeby vzali ?
@Rimanka - asi pôjdem po pár rokoch navštíviť svoje skvelé bývalé pani učiteľky a tie knižky im tam zanesiem, alebo hm.. aj na nejakú základnu školu do školskej knižnice by sa dalo.. tam toho nikdy nie je dosť.. a pre malých prváčikov či už domov, alebo na čítanie do družiny by to isto využili..
A co tie z detskeho domova? Pred vianocami bola akcia kde si deti z domova napisali co by chceli a TV spolu s ludmi im to plnili...lenze tie deti nechceli hracky, knihy...chceli zlate retaze, tenisky ale len Nike, play station... a viete co urobili v detskom domove ked sme im tam priniesli asi 5 vriec oblecenia(podotykam pekneho, vacsina veci boli nove...)? Ohrnuli nad tym nosi ze oni to nosit nebudu lebo to neni znackove.... a hracky u nich vydrzia mozno tak mesiac pretoze si tam nic nevazia...
Takze ak chcete darovat veci fakt sa prihovaram za ustavy pre socialne slabe rodiny...