mno..moj chlapec bude mat narodky..a neviem co mu mam kupit..poradte pls..kupila som mu boxerky na vianoce..takze to uz nie.tm som rozmyslala nad tym ze laty privesok.a.le uz nenosi tu zlatu retiazku.kt.predtym pretoze si odomna zobral ten vojensky pplies
No takze ste spolu minimalne 4mesiace, takze je fakt smutne ked nevies. My ako mame vediet co sa mu paci hm? Ked to nevies ty, tak ti nikto nepomoze... ach poniektori su uz fakt ze v stratenej generacii, ziadna originalita...
Ale aby sa nepovedalo, ze som zly, tak mu kup flasu piva a cigarety
Pokiaľ poznáš nejakého fotografa s vlastným atelériom - čo by ti spravil nejakú umeleckú foto - tak ho popros nech ti spraví nejakú nice-photo za nejakú prijatelnú cenu - a nechaj si to zarámovať a daruj mu to.
ked nechces zlatu retiazku, co tak striebornu?? alebo ocelovu, ta teraz leti....alebo prsten alebo retiazku na ruku....je mnoho moznosti a s parfemom... nemusis sa vzdy strafit do jeho vkusu
Kup mu striebornu retiazku na ruku, to nie je az take hrozne drahe a este ten dezert od Milky, co su tam take cokoladky v tvare srdiecka a v tescu maju aj vselijake pekne pohladnice aj pre zalubenych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale aby sa nepovedalo, ze som zly, tak mu kup flasu piva a cigarety
Parfem je myslim si uz otrepane. Vankus? to by bolo pekne nie? potom k tomu pnozky cokolada a na zaver mu zaspievaj
Dalej je aj pohar s tvojou fotkou aj to mozes. ale to trva mozno tyzden alebo menej asi neviem ako dlho to robia vo fotoateliery.
Aj ako Pawlo anpisal, pekne by bolo mozno aj taka pekna umelecka fotka. Ale vyde to dost draho inak. Zlata retiazka by bola tiez pekna ale.
Alebo tricko dake. Vsak co som minule bol v tescu tak taka baba tam kupovala frajerovi tricko celkom pekne bolo.
Maz moznosti a moznosti. Staci si len vybrat a pozriet sa co mas vo vrecku ovsem
To je najlepsi darcek,sice sa da dat len raz....