Môj meno je Kyng Mubarak. Chápem že môj slovensko nie veľmi dobrá. Ja bohatý princ z Nigéria posledné svojho rodu Mubarak. Píš vám preto lebo môj syn Abdil Mubarak pred týždňom zomrel v Južnej Afrike a zanechala veľké šťastie 1304976551 ZAR (163.630.000 d
take odrby sa už skutočne stali a aj na slovesnku, ľudia poslali číslo účtu a hekery im vybielili účet....
takže ak niekomu niečo take prišlo je to dobrý odfajč
@gerizoltan ahoj tak mi posli niake peniaze ked este mas velmi bi si mi pomohol tu je moj mejl gerizoltan@atlas.sk napis mi abi somvedel aki mas svoj majl a potom ti napisem čislo učtu dopredu ti dakujem vies na slovensku je chudoba tak zatial ahoj
Ahoj prosim potreboval by surne 1000€, odysiel som z prace z dovodu nevyplacania a potrebujem si surne povyplacat veci az by bol niekto taky stedry a pomohol by...ved idu Vianoce : 0_0
ja dom sama muz ma nechal aj detmi a ledva mam na chleba ak mi pomozes budem vdacna mam strasne vela dlhou ak mi vies pomoct tak ti do smrti budem vdacna dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
takže ak niekomu niečo take prišlo je to dobrý odfajč
Ešte je to aktuálne? To darovanie? Brala by som ja splátku pôžičiek, iné ma netrápi...