Caute potrebujem poradit asi pred mesiacom som sa pohadal s naozaj dobrou kamaratkou . vynadala mi a aspon som zisitl co si o mne mysli a zakoho ma povazuje . ja som jej v zivote nepovedal krive slovo a ani som ju nikdy neurazil. dost ma to zarazilo al
Myslíš, že jej budeš ešte schopný dôverovať? Sám si musíš vyhodnotiť ako veľmi ti ublížila a nakoľko si mal na tom vinu ty. (Zvyčajne majú na pokazení vzťahu obaja- či už väčšou alebo menšou mierou) Ak cítiš, že to má aspoň trochu zmysel, tak si určitý čas udržuj odstup. Prosto jej nehovor príliš veľké dôvernosti a keď ťa nesklame v maličkostiach tak skús hranice posunúť. Ty však musíš vedieť najlepšie čo sa medzi vami stalo.
Vymazávať nevymazávaj, ale buď sakra opatrný, že čo a komu povieš. Ale taký krátkodobý ignorenko vie s ľuďmi urobiť divy - len to zasa neprežeň s jeho dĺžkou.
ono nie je na škodu, keď ju prestaneš ignorovať. len to zbytočne generuje nepríjemné emócie.
ale na druhej strane už len ty sám jediný vieš, či jej dokážeš ešte veriť natoľko, že by to zas bolo ako kedysi.
ale to už by ani u mňa nebolo. hoc som dobrák a všetkým všetko odpúšťam, dávam šance a v každého verím.
ludia rouhodol som sa jej dat este jednu sancu lenze tu je dalsi problem neviem ako sa opät s nou zacat bavit bolo by dost blbe prist za nou a bavit sa akoby sa nikdy nic nestalo poradte ako na to diky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
veď to udobrovanie je najkrajšie... :-S :-S :-S
@rudy832 určite by som do toho nešiel. Ak to urobila raz, urobí to opäť - ľudia sa nemenia.
kto nevie odpúšťať, nevie čo je láska..
ak niekoho milujem, tak musím vedieť aj trpieť, kto je dnes 100%, aby sa v živote nepotkol, kto???
no nikto kamoško :-S
daj ešte jednu šancu, a uvidíš- to či sa bude chcieť zmeniť, by malo rozhodnúť
ale na druhej strane už len ty sám jediný vieš, či jej dokážeš ešte veriť natoľko, že by to zas bolo ako kedysi.
ale to už by ani u mňa nebolo. hoc som dobrák a všetkým všetko odpúšťam, dávam šance a v každého verím.
Keby nemam dať šancu ludom kolo seba, ako napr mojím rodičom, nikdy by som im pak nepovedala že ich mam rada ako dnes...