Ahojte! Moja najlepšia kamoška bola zaľúbená do môjho chlapca (povedala mi to keď sme už boli spolu) a keď sme sa po roku rozišli, prestala sa so mnou zrazu rozprávať-asi sa mi hanbila povedať o svojich pocitoch, že teraz možno bude mať uňho šancu ona a ž
Tvoja kamoska bola do neho a ked ste sa rozisli zacal s nou chodit.
Zaujimava zhoda okolnosti..... a je tak isto velmi zaujimave, ze nieco chcela a tak lahko to dostala......
Vlastne na tom pribehu je toho zaujimaveho dost. Urcite by to stalo za blizsie skumanie, ale takto cez net ti nikto neda dostacujucu radu, navyse akakolvek rada , ktoru ty sama nechces pocut ti nepomoze.
Ak si sa nespalila este dost zrejme sa musis este viac. Priatelstva a vztahy su to jedine, v com sa radit nemoze clovek sa musi poucit na vlastnych chybach. Drzim palce.
Pokial ide o moj ale skutocne len povrchny a mepodstatny nazor... tak take priatelstva aj tak za nic nestoja. Az prilis mi v tom smrdi zakernost.
Moja najlepšia kamoška začala chodiť s mojím bývalým chlapcom (s ktorým som bola dosť dlho) a neráčila mi to vysvetliť, porozprávať sa, pomôcť mi spamätať sa z rozchodu, predtým ako sa s ním sdá dokopy ona...A teraz mi napíše, že ju veľmi trápi ako to s nami teraz je (Lebo už vyše 8 mesiacov sme sa nerozprávali, keďže ona nezačala a ja z hrdosti nezačnem)
A ja už neviem či jej mám veriť, keď jej bol aj tak prednejší chlap predo mnou?
1. ak si naozaj povedala, že NEVIEŠ či jej budeš vedieť odpustiť, tak to znamená ako rázne odmietnutie, teda slovko NIE len jemnejšie povedané...
2. ak bola do neho zaľúbená a stále v nej tieto city pretrvávali, tak je podľa mňa celkom logické, že sa chopila príležitosti a išla po ňom...
3. šancu jej môžeš skúsiť dať ale buď opatrnejšia
P.S. predstav si situáciu, že by ste boli stále kamošky a potom každá by si našla toho svojho a začala žiť si svoj život... čo z toho vyplýva? že prednejší pre každú z vás by bol partner, aj keď si to možno neuvedomuješ...
Navyše mám pocit, že sa so mnou tak priatelila aj (asi nie LEN) kvôli tomu, aby mu bola nablízko. Neviem či jej ešte môžem veriť. Neni zlá, ale ublížila mi a už sa bojím...
Mne sa stalo niečo podobné... Ale naozaj len okrajovo. Ja som svojej kamoške šancu dala/nedala, lebo hoci ju už nazývam BÝVALOU najlepšou kamarátkou, stále som nenašla osobu, ktorá by mi bola bližšia...
Avšak v tvojom prípade musím povedať, že by som tej slečne zrejme (takmer určite) šancu nedala. Vlastne sa divím, že o tom po ôsmich mesiacoch vôbec uvažuješ.
Priateľstvo vo všeobecnosti je založené na dôvere a ja si nemyslím, že je múdre veriť človeku, ktorý ťa takto sklamal. Je to dosť naivné... Ako niekoho, s kým sa občas stretnem a porozprávam, by som ju brala.. Ale ako dobrú priateľku určite nie, tobôž nie najlepšiu...
@yui ma pravdu. snáď každomesačné posedenie pri káve a možno ani to. stratená dôvera sa získava ťažko. Ak myslíš, že to úprimne ľutuje, pouvažuj o tom. Ak myslíš, že to neľutuje vôbec, tak kašli na ňu. Nemá to zmysel.
A co take ti ta naj kamaratka mohla spravit ze to je az neodpustitelne?
A okrem toho... kamaratstva nemozu vydrzat vecne, co uz len tak strasneho sa mohlo stat ze stratite doveru v niekoho? Je to tak neobvikle? deje sa to kazdy poondeny den...
Od priateľov zvyčajne očakávame, že sa vedia do nás vcítiť, chcú nám pomôcť prejsť zložitými životnými situáciami a vedia svoje dôležité Ja posunúť za nemenej dôležité TY. Láska býva sebecká (patrí len dvom). Neberie ohľady. Nevie sa vcítiť do niekoho, kto ostane. Často zraní ... a len skutočné priateľstvo ju dokáže "zvládnuť".
Asi trošku vychladla a odrazu si priateľka uvedomila, že predsa len ostal kúsok prázdneho miesta po niekom, kto bol v jej živote dôležitý... Odpoveď je len Tvoja. Či chceš ďalej stáť o človeka, ktorý vo svojom šťastí, ale v Tvojom trápení vie prejaviť tak pramálo starosti o starú priateľku....
Ja takým "priateľom" už ďalšie šance nedávam. Čo však neznamená, že nebudú dobrí na: Ahoj, ako sa máš...? - ale, Už len! Takýchto a podobných totiž po svete behá...!!!! "Zbieram" len čo je prenesmierna vzácnosť. PRIATEĽOV.
mozno sa len bala tvojej reakcie a toho, ze ta zrani.. toto je velmi chulostiva tema.. ked ta tak dobre pozna a vedela, ako velmi sa kvoli tomu trapis, mozno len nevedela nabrat odvahu .. ved kazdy robi chyby.
ked si mesiac videla tie ich zamilovane pohlady, preco si sa jej nespytala, co sa deje? ved, ako si povedala: rozhovor je zaklad pre dobre priatelstvo.
mozno sa pletiem, nevidim do toho, ale uz len fakt, ze ta kontaktovala naznacuje, ze jej asi nie si uplne lahostajna a ze ju to este vzdy trapi, ked to doteraz nepustila z hlavy
mna skor zaraza ze sa ti ona neozve prva ved by to malo byt najma v jej zaujme, kedze ona je ta, ktora ublizila vasmu priatelstvu, nie ty. ja by som jej sancu dala a skusila sa s nou porozpravat, uz len z toho dovodu, aby som zistila ci o tu sancu vobec stoji.
A chces jej dat sancu? ja by som uz asi nechcela .... Ono vedela by si sa na nich pozerat bez toho aby ta to bolelo a aby si si to nepripominala? neviem mozno som divna ale ja by som to nevedela.
Porozpravaj sa snou a uvidis oco jej vlastne ide . Ja by som jej uz neverila.A je fakt zaujmave ze sa dali do kopy tak skoro po vasom rozchode....
v prvom rade je debilný chlapec,že si začne hneď s tvojou kamarátkou,ako by ti chcel ešte viac ublížiť,čo je dosť detinské a v druhom rade je debilná ona,že sa hneď chopila príležitosti...
osobne si myslím,že chcela to,čo si mala ty a ona nie....budeš riskovať,že ak si nájdeš nového priateľa a tej "dobrej" kamarátke sa tvoj ex zunuje,že pôjde po tom tvojom súčasnom? ja by som to neriskovala...
aj keď by som jej odpustila,porozprávala by som sa s ňou...ale pri tom by to aj skončilo...
ja si myslím že kamaráti sú dôležitejší..ako akýkolvek chlapec...skús sa snou porozprávať..amožnosa dá vše do starých kolají..aj ked to nebude už ono...ale bude dobre... zažila som skoro podobné niečo..až na to že to nebola len jedna kamoška..
@ashythaka su hranice, ktore by sa nemali prekrocit. ja som v tomto skratka taka. kamaratstvo by sa nemalo prelinat s vztahom. Je to fakt. A na zatratenie toho nepotrebujes vela A prave preto, ze sa to deje kazdy den, som za to, aby sa to nestavalo samozrejmostou. Podla mna je to prave ta situacia, ktora rozbija priatelstva natrvalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Zaujimava zhoda okolnosti..... a je tak isto velmi zaujimave, ze nieco chcela a tak lahko to dostala......
Vlastne na tom pribehu je toho zaujimaveho dost. Urcite by to stalo za blizsie skumanie, ale takto cez net ti nikto neda dostacujucu radu, navyse akakolvek rada , ktoru ty sama nechces pocut ti nepomoze.
Ak si sa nespalila este dost zrejme sa musis este viac. Priatelstva a vztahy su to jedine, v com sa radit nemoze clovek sa musi poucit na vlastnych chybach. Drzim palce.
Pokial ide o moj ale skutocne len povrchny a mepodstatny nazor... tak take priatelstva aj tak za nic nestoja. Az prilis mi v tom smrdi zakernost.
Moja najlepšia kamoška začala chodiť s mojím bývalým chlapcom (s ktorým som bola dosť dlho) a neráčila mi to vysvetliť, porozprávať sa, pomôcť mi spamätať sa z rozchodu, predtým ako sa s ním sdá dokopy ona...A teraz mi napíše, že ju veľmi trápi ako to s nami teraz je (Lebo už vyše 8 mesiacov sme sa nerozprávali, keďže ona nezačala a ja z hrdosti nezačnem)
A ja už neviem či jej mám veriť, keď jej bol aj tak prednejší chlap predo mnou?
2. ak bola do neho zaľúbená a stále v nej tieto city pretrvávali, tak je podľa mňa celkom logické, že sa chopila príležitosti a išla po ňom...
3. šancu jej môžeš skúsiť dať ale buď opatrnejšia
P.S. predstav si situáciu, že by ste boli stále kamošky a potom každá by si našla toho svojho a začala žiť si svoj život... čo z toho vyplýva? že prednejší pre každú z vás by bol partner, aj keď si to možno neuvedomuješ...
Ďkujem za názor Hluzar
Avšak v tvojom prípade musím povedať, že by som tej slečne zrejme (takmer určite) šancu nedala. Vlastne sa divím, že o tom po ôsmich mesiacoch vôbec uvažuješ.
Priateľstvo vo všeobecnosti je založené na dôvere a ja si nemyslím, že je múdre veriť človeku, ktorý ťa takto sklamal. Je to dosť naivné... Ako niekoho, s kým sa občas stretnem a porozprávam, by som ju brala.. Ale ako dobrú priateľku určite nie, tobôž nie najlepšiu...
@Flascha
A co take ti ta naj kamaratka mohla spravit ze to je az neodpustitelne?
A okrem toho... kamaratstva nemozu vydrzat vecne, co uz len tak strasneho sa mohlo stat ze stratite doveru v niekoho? Je to tak neobvikle? deje sa to kazdy poondeny den...
Asi trošku vychladla a odrazu si priateľka uvedomila, že predsa len ostal kúsok prázdneho miesta po niekom, kto bol v jej živote dôležitý... Odpoveď je len Tvoja. Či chceš ďalej stáť o človeka, ktorý vo svojom šťastí, ale v Tvojom trápení vie prejaviť tak pramálo starosti o starú priateľku....
Ja takým "priateľom" už ďalšie šance nedávam. Čo však neznamená, že nebudú dobrí na: Ahoj, ako sa máš...? - ale, Už len! Takýchto a podobných totiž po svete behá...!!!! "Zbieram" len čo je prenesmierna vzácnosť. PRIATEĽOV.
ked si mesiac videla tie ich zamilovane pohlady, preco si sa jej nespytala, co sa deje? ved, ako si povedala: rozhovor je zaklad pre dobre priatelstvo.
mozno sa pletiem, nevidim do toho, ale uz len fakt, ze ta kontaktovala naznacuje, ze jej asi nie si uplne lahostajna a ze ju to este vzdy trapi, ked to doteraz nepustila z hlavy
ale ak ťa to trápi, tak tam asi niečo bude, skús to riešiť
Porozpravaj sa snou a uvidis oco jej vlastne ide . Ja by som jej uz neverila.A je fakt zaujmave ze sa dali do kopy tak skoro po vasom rozchode....
osobne si myslím,že chcela to,čo si mala ty a ona nie....budeš riskovať,že ak si nájdeš nového priateľa a tej "dobrej" kamarátke sa tvoj ex zunuje,že pôjde po tom tvojom súčasnom? ja by som to neriskovala...
aj keď by som jej odpustila,porozprávala by som sa s ňou...ale pri tom by to aj skončilo...
Situacia co rozbija kamaratstva na trvalo? a to je co za situaciu...
teraz nehovorim o ziadnom detskom kamaractve ale o dospelych priatelstvach...