@korupe existuju cipy ktore v buductnosti bude musiet nosit kazdy jeden clovek pod kozou, na cipe budu vsetky informacie o tebe, vsetky dokumenty, peniaze, uplne vsetko. Budes uplne pod kontrolou..
No a predstav si, ze ta pre tvoj cip niekto pomelie na fasirku. Zaujimavy sposob ako nadobudnut novu identitu. Neskor najdu daku fasirku s cipom nejakeho delikventa. A delikvent bude behat s cipom cudzej osoby.
sak uz sa robia zamienky na cipovanie, ze keby ta uniesli tak ta najdu a iba naivni ludia mozu verit, ze sa to bude kontrolovat iba vtedy. Velmi dobra vec na sledovanie osob
@bress jasne, hrozna predstava kam toto moze az zajst.. ludia budu len produkt, cisty metrix, pridelia ti pracu, ktoru budes musiet vykonavat, budu ti urcovat co si mozes dovolit co nie, ci mozes mat tolko deti alebo tolko a milion dalsich veci.. o tomto by mali vediet vsetci a nikdy sa nenechat ,napr. ockovat proti nejakej chripke, kt. bola umelo vytvorena ,
to co sa dnes deje vo svete je chore, zatvarat pred tym oci je nechat svet nech mieri do prdele..
@revolucion vacsina ockovani je v modernej europe na nic. Raz vo svedsku vypukla nejaka epidemia uz si nepametam presne coho a 60% ludi co ochoreli boli voci nej ockovani. Ale ludia sa nechaju ovladat a uveria vsetkym srackam
Úzka skupina bohatých ľudí tento svet vedie už okolo 200 rokov.
Samozrejme, že chcú mať kontrolu nad každým, kto by sa im chcel vzoprieť.
Vlastni bohaté banky a za peniaze si môžu dovoliť všetko, aj meniť zákony, ovládať celosvetové média (čo aj robia) atď. . A hlúpych ľudí, ktorí skočia na všetky ich zámienky sa nájde dosť veľa.
Na jednej strane ich chápem, na druhej neznášam ...
@revolucion Fiha, zo spovede jednej americkej vojacky (z ktorej sa nic nepotvrdilo), videa s ocipovanim psov (v pripade zvierat uplne bezna zalezitost) a jedneho paranoidneho (ako autor hovori "odkonspirovaneho") clanku od slovenskeho anonyma si dosiel na to, ze vsetci ludia budu onedlho ocipovani, pomocou coho sa snazia nejake nezname skupiny ovladnut svet? Hehe, a inac spis dobre?
@metallurg nemusim dokazovat nieco co existuje tym ze sem dam milion odkazov aby niekto nevravel "vypoved jednej vojacky" , mozes si to nastudovat sam, ked si das do googlu RFID chip , vyhladaju sa ti bezne informacie o tom, cez stranky o vede, technologii, spravodajstva, a aj tych vseliakych prorockych picovin. Ten chip je na svete z umyslom zjednodusit system, to neni ziadna zahada ktorej by mal naletiet len paranoik.
@revolucion Ale ved ja nevravim, ze take cipy neexistuju. Ja len spochybnujem tie katastroficke teorie s nimi spojene. Tie cipy pouzivaju zatial len dobrovolnici, je ich minimalny pocet, nikto k ich pouzivaniu nie je nuteny, ludia k nim zastavaju viac menej negativny postoj. Coho sa teda mame bat? Ze niekto nasilu donuti 7 miliard ludi voperovat si do tela nejaky cip?
Vsetkym tymto teoriam o novom svetovom poriadku, jednej svetovej vlade, cipicovej totalite chybaju elementarne argumenty, preto stoja len na dohadoch, alebo lziach. Odvtedy co tieto teorie vznikli som nezbadal ziadny extremny zasah do mojej osobnej slobody. Tak pred cim ma ich autori stale varuju?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
jašterom z pekla neutečieš! Radšej sa daj očipovať dobrovoľne!
aha, takže žiadny Aštan
a prečo by si sa mal dať?
- Smiem ťa požiadať o ruku?
- Si sa zbláznil? Ja tam mám doklady!
to co sa dnes deje vo svete je chore, zatvarat pred tym oci je nechat svet nech mieri do prdele..
Samozrejme, že chcú mať kontrolu nad každým, kto by sa im chcel vzoprieť.
Vlastni bohaté banky a za peniaze si môžu dovoliť všetko, aj meniť zákony, ovládať celosvetové média (čo aj robia) atď. . A hlúpych ľudí, ktorí skočia na všetky ich zámienky sa nájde dosť veľa.
Na jednej strane ich chápem, na druhej neznášam ...
juj uz sa tesim na ocipovanie
Vsetkym tymto teoriam o novom svetovom poriadku, jednej svetovej vlade, cipicovej totalite chybaju elementarne argumenty, preto stoja len na dohadoch, alebo lziach. Odvtedy co tieto teorie vznikli som nezbadal ziadny extremny zasah do mojej osobnej slobody. Tak pred cim ma ich autori stale varuju?