Co ak som s chalanom chodila minule a teraz sa mi po polroku ozval ci by sme neboli kamaráti a casom aj nieco viac... v tom polroku, ma ani nepozdravil, potom sme sa udobrili a potom sme sa zdravili a ptm sme sa pohádali... a teraz povedal ze sa zmenil, c
hmm ja to zase vidím kus inak.. keďže mám podobnú skúsenosť.. pol roka sme boli "spolu", pol roka sa neozval a takto dookola skoro tri roky... ale sme len kamaráti. Občas ideme spolu von alebo tak,ale ja by som ho už na vzťah teda nechcela...
co mas robit? zpalit pocitac aby si sa viac nemohla pytat take otazky... ak ti chuti, daj sa s nim znovu dokopy. lebo zrejme ak nad takym niecim rozmyslas tak ku nemu este stale nieco citis. a ak sa nepopalis tak sa nenaucis
@junkychess whaat ja som cely cas myslel, ze aj ty si psychologicka ale hej, dost sa vyznas len som nejak ratal, ze v buducnosti ta budem navstevovat v nejakej poradni... cize tento plan pada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov