Ja som odrástala na potokoch mlieka a neskôr, keď som zistila, že existuje niečo také ako je granko, tak ho pijem deň čo deň. No a grankom veru nešetrím Ako ste na tom vy?
@mielikki a to ako vyrabas taky napoj? normalne ako z granka? lebo ja som bol doteraz v tom, ze kakao si musim varit, preto si radsej davam granko, aby to bolo instantne
@mielikki no pri tom mojom sposobe (ktory nei je moj, maminka ma naucila) take nic nie je, tam hrcky nie su, hoci je pravda, ze sa postupne usadza kakao na dno, ale to staci trosku prejst lyzickou v hrnceku do kruhu a je to ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
priveľa dobrého škodí
normálne kakao, cukor, zamiešam, zalejem mliekom, zohrejem a zamiešam
teoreticky by to šlo rovno zaliať teplým mliekom, ale ako odchovancovi na mikrovlnke mi to takto príde jednoduchšie
(a inak, prečo si práve mňa zavináčoval v prastarej diskusií, do kt. som predtým ani neprispela? )
(akoze neprispela, ved si prispela ako by som mohol reagovat inac?
a ako sa pripravuje, keď sa varí?
no ked sa vari tak tak isto, ako ked ho robis ty, akurat je to (zrejme) lepsie rozmiesane a postupne zohriate a privedene az do varu vlastne