No skôr ide o ochotu majiteľa,respektíve barmana...dá sa aj za gastráče kúpiť alkohol,ale nezávisí to od kvality podniku,skôr od prístupu ľudí v ňom...
ja ked som robila v krcme a ozralci uz minuli vsetku vyplatu a ostali im len gastrace tak ma niekedy ukecali na to, ze tie gastrace predali mne za zvyhodnenu cenu tak mi dali trebars gastrace v hodnote 27€ ja som im za to dala dvacku, oni ju prechlastali a vsetci boli spokojni
ja som si minule kupovala v pizzérii iba čapovanú kofolu,lebo mali že nevaria..a chcela som platiť stravnými lístkami a povedali mi,že to nie je jedlo,že nemôžem ...a minule som bola v tesku a kupovala som si tenisky a víno a som sa pýtala,či jej môžem dať stravný lístok a ona že áno a ja že aj dva? a ona že áno,a ja že aj tri? a ona že áno a pritom víno vôbec nebolo v takej hodnote a ešte aj to nebolo jedlo... a raz som si tam kupovala tričko a presviedčala som predavačku,nech to vezme,tak som si zobrala jedny tiktaky a presvedčila som ju a celé som to zaplatila stravenkami
nedaj sa! trvaj na svojom
@milgamman oficiálne nie - zákon upravuje použitie str. lístkov a nesmú sa za ne predávať: alkohol, cigarety, drogéria a iný tovar, ktorý nesúvisí so stravovaním
takže nezáleží vúbec od "kvality" podniku ale len od toho, ako je personál ochotný to "zoficiálniť"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
inak, alkohol by sa za gastrace nemal predavat.
nedaj sa! trvaj na svojom
takže nezáleží vúbec od "kvality" podniku ale len od toho, ako je personál ochotný to "zoficiálniť"