Dávate brigádničkam na pumpe všimné za umytie okná?
priskočila mi k autu taká 14-stka a hnusnou špinanou špongiou, ktorú vytiahla z kýbla mi začala cez stierače umývať predné sklo, no mne viac nebolo treba, keď po akože umyti otrčila pracku a zahlásila 2 €, dal som jej 10 centov a zahryzol si do jazyka..
Skôr za tankovanie, okná si umývať nenechám lebo častokrát na to dajú málo vody, a potom na okne ostávajú mikroškrabance, ktoré proti slnku vidno... Ale keď mi natankuje, vždy mu nechám vydané drobáky, pokial nie je nejaký nepríjemný, a keď si dáva pozor aby mi neoblial auto
na pumpe som umyvala tri roky okna, vzdy sme sa pekne opytali ale nie vzdy sme pekne aj umyli ale vacsinou sme sa snazili, a ked niekto nechcel bud povedal rovno ze nie niechcem, alebo nezaplatil... somar!!! to vedelo nasrat teda hej ale aj tak sa dalo na tom fajne zarobit ale nikdy by som sa neznizila az natolko aby som si vypytala peniaze...
a ty moj drahy zajko skus nabuduce krajsie slova vyberat.
@rischo nemajú, benzínka im len povolí, že tam môžu byť..
osobne by som to inak nikdy nedokázala robiť, oveľa radšej by som robila ja neviem smetiarku.. aby mi nejaký špinavý úchyl čumel na prsia alebo kam, jak sa mu nadrapujem po okne a aby som potom za to žobrala pár centov? ďakujem, nikdy -.-
keď sme pred pár rokmi s ocom na benzínke tak niečo podobné nastalo, tiež bez opýtania hneď začala okno umývať a keď chcela peniaze tak oco na ňu pozrel vražedným pohľadom a zahlásil : "ja som to okno nechcel umyť" a odišiel zaplatiť za naftu
@gothicpoetic nemohol som ju zastaviť, lebo tam v sekunde naštartovala a do piče som je nemohol poslať lebo vo vedľajšom aute boli deti s nejakou straou raketou...a ja som mili chlapec, nie nejaký hajzel čo hneď vyrevuje na piče, že sú piče..............
@stenatko nebol mladý? veď mám 24 rokov!, no ale takéto kúsky by som si nedovolil....a ako písali hore mala sa spýtať, keby ta voda a tá špongia boli čiste kašlem na ňu, dam jej tie šípy......................
je to aj tak zaujímeve, že všade na svete mi okno umývali baby a žiaden chalan..........tomu by som dal aj 10 chechtákov, samozrejme za dobru robotu...........filip
Nie vzdy maju len to co dostanu od vodicov, pokial je pumpa v rodine vyplaca sa aj normalny mesacny plat A ak sa pytaju nereagujem, a rovnako ani neplatim. 2e je trochu vela za chvilku stravenu umytim okna, v tom horsom pripade za este spinavsie okno ci dokonca skodu.
50 centov maximalne ....ale keby ze mne takto neschopne umyje skla, tak by som jej povedala ze nech laskavo ich umyje este raz a poriadne, lebo sa pojdem stazovat,alebo co ....
@kubo1161 čo je trapné, ona je trapná, veď sedi na stoličke ta piča a striehne kto príde tankovať a hneď naštartuje, ma to nasralo, že sa ani nespýtala a okono som mal zasrané od tej vody.............filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a ty moj drahy zajko skus nabuduce krajsie slova vyberat.
osobne by som to inak nikdy nedokázala robiť, oveľa radšej by som robila ja neviem smetiarku.. aby mi nejaký špinavý úchyl čumel na prsia alebo kam, jak sa mu nadrapujem po okne a aby som potom za to žobrala pár centov? ďakujem, nikdy -.-
@tikalok kuš, keket vieš, keď nemáš auto!
@zuza159 a aké su tam hanlivé slová?
@gothicpoetic nemohol som ju zastaviť, lebo tam v sekunde naštartovala a do piče som je nemohol poslať lebo vo vedľajšom aute boli deti s nejakou straou raketou...a ja som mili chlapec, nie nejaký hajzel čo hneď vyrevuje na piče, že sú piče..............
@stenatko nebol mladý? veď mám 24 rokov!, no ale takéto kúsky by som si nedovolil....a ako písali hore mala sa spýtať, keby ta voda a tá špongia boli čiste kašlem na ňu, dam jej tie šípy......................
filip
@zajko30 to je trapne , ved sami od seba nejdu umyvat