@junkychess gratulujem ti k tomu ze vies spoznast na prvom rande toho cloveka tak dokonale ze vies povedat ci tie chyby ktorej prejavil su tak zavazne alebo nie. vacsina to nevie ale ty zjavne ano
@styrivedravody ty si na tom ako? davas druhu sancu vzdy? ale "Jedna sanca a dost" ?..no tak vies niecim som si uz presla takze sa da odhadnut uz od prveho stretnutia, ci tam su tie sympatie a stoji to za to, aby sa dala ta druha sanca..(i ked to znie smiesne k mojmu veku,ale viem o com hovorim )
keď sa to na prvýkrát nevydarí tak nevidím dôvod to opakovať. čiže keď sa s niekým na prvom stretnutí alebo rande necítim dobre tak si dáme dovi-čau a tým to končí
@kokosovyorech clovek nemoze ani zartovat aby ho tu nahodou nezacali chytat za slovicka =D podla mna je blbost riesit druhu rande sancu.. preboha ved sadol mi, tak mi sadol a skusim to.. nerozumeli sme si, tak nic.. podla mna by vztahy nemali zacinat len tak z nicoho, ze stretnem devu a spytam sa ci nejde na rande.. ja neviem.. zaklad musi mat realny zaklad akym je napriklad priatelstvo..a mozno to tak vidim len ja vdaka vlastnej skusenosti =D a nechaj tak..
@ucholak ... skor som to myslel tak, ze rande je prakticky nezmysel. To co ludi skor ovplyvnuje je spolocne straveny cas. Takze to by tych "rendezvous" muselo byt velmi vela.
keď je rande o ničom, tak načo to síliť? Nie je to často v tom, že daná slečna je "o ničom", skôr to je o tom, že sa skrátka spolu k sebe nehodíme načo sa trápiť, ona si nájde lepšieho, ja si nájdem lepšiu a všetci budeme šťastní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a sme spolu do teraz
nehadam sa, len ti pisem svoj pohlad na tuto temu =D
neeechaj tak...
anglické??
to je po franzúzsky randevouz..kde v angline je VOUZ??
ojebkala som sa
ani tie 4 roky francúzštiny mi nepomohli teda vidno ako ju ovládam he..vďaka za opravu
@coloredbrain jop aj tetka Wikipedia povedala že je to z pôvodného FR randez-vous
@matheusko písal som to s dávkou sarkazmu, preto som dal do zátvorky stretnutie je pravda že rande máme s každým človekom čo stretneme