Myslím,že prezývky dáva profesorom takmer každý žiak. Napr. naša fyzikárka je Riman,biologička Kakadu a Biopach ...Zaujímalo by ma,aké prezývky dávate vy a predovšetkým,podľa akého kľúča ich profesorom prideľujete (či podľa výzoru,správania a tak)
samozrejme ze dostavaju kazdy podla nejakeho najvyraznejsieho rysu...radsej ich nebudem popisovat ale prezyvky su napr. mami Chami alebo Jane...kazdapodla nejakej vtipnej udalosti
tie zdrobneniny majú svoje čaro vyslovené s milým, príjemným a absolútne nie ironickým tónom... (pre menej chápavých, posledných pár slov do úvodzoviek )
takze kopcek to je same o sebe prezyvka a kabat tak its jozef jakubik-joff a ucitelky ?ako kedy jedine riaditelka je velka sestra inak kazdych prezyvame po mene ...palo...ivan
a spoluziaka volame zapach a topreto lebo takou recou ako tapaktopo mypyslipim je to hopormupuZAPACH a vola sa hormuzach... iank nic zajimave
ale u nas na dedine ma kazdy pomaly prezyvku ale to by ste niektory nepochopili...jeden chalan jeho voolaju mindžo a to pre to ze aj jeho fotra tak volali a to preto lebo bol proste kurvos a mindžo znamena po dajakom jazyku pi.č.a
No ale ešte k tým učiteľom, keď už sme plytvali časom tak čo sme ešte vymysleli... Chrapa..(ale to nie my no potom riaditeľ je.. Ďodik ale ja osobne dávam prednosť osloveniu Kyselák / to vďaka jemu milému vľúdnemu výrazu na tvári
no ale my sme inak strašne intelektuálni a trávime čas prirodzene radšej učením ako prezývkami
lit-Brižitá(trošku exotické meno mala, tak sme to využili), fyz-Anti(logické), chem-svietiplynovod, rusj-death Moroz(to vzniklo čítaním ruského článku ako ded mráz), mat-Guľa(na to sú taktiež jednoduché dôvody),info- Karči Pondelský....a mnoho ďalších(dúfam, že som tým nikoho neurazila)
no u nas ma biologikarka prezyvku mrkva alebo ribozom lebo to strasne casto hovori a nevie povedat r. a riaditel je grz. a byvaly dejepisar bol janci baci tkaci ale uz odisiel chudak.. inak tiez krsne.
Sme si akurat minule s kamosom uvedomili, ze vsetkych volame krstnym menom, no niektori ho maju skutocne ine a ako sme im dali to nase neviem ale je to tak.
Akozee...mame fyzikara,kt. stale stoji pri automate a vytukava...ze si prosi kavu...tak mi automaticky gambler alebooo...uz najnovsie hacker Alebo dinosaurus...cibula...turistka...yago...a daaalsie raz sme asi 5 v pribehu tyzdna vymysleli 216 preziviek na ucku Alee to bola najvacie rehooooty a zachvaty na svete...sulacky pri zastavke...a kadeco ine :p
No skor by som vam vedela povedat prezivky nasho skolnika...pardon nie on je udrzbart .Pan Udrzbar.Lebo ked mu poviete skolnik naserie sa a neopravi vam uz v zivote skrinku.Takze hovoria mu Ďusi,Frici,Furby ale aj MATUFUKO(MalyTucnyFuzatyK...t).Na zakjladnej boli fajn prezivky.Dlhorocnu historiu mal anglictinar/nemcinar.Ked ste dosli do zborovne a pytalis te si Skipiho ani sa nad tym nepozastavili Mali sme tam este novu riaditelku tej osobe sme hovorili Spárky,potom starej riaditelke Bobíňo,jednej slovencinarke Mlinarik Kapustovy,potom sme tam mali aj Bilinkarku,Komunistku jaaaj a nemozem zabudnut na dve najvyraznejsie individua zo zakladky ktore ma ucili len pol roka jednej sme hovorili Indigo (nosila v usiach gombiky) a druhej fyzikarke Daysi,potom este sme mali jednu ucku co sme jej hovorili Bady/Badmund...potom este takeho stareho slovencinara sme volali Rocky...No teraz na sucasnej skole nemame vela prezivok...ale jednemu nemenovanemu urcity clovek vravi podla ucesu Rammstein Na strednwj to neni taka sranda na zakladnej sme boli kreativnejsi
my slovencinarku volame Fuzy lebo ma nad preou par ciernych fuzov...telocvikarke hovoriime graham-grahamovy rozok pretoze ma po tele same pehy ffuuj alebo tichy rezim pretoze sa vola Ticha...dejepisarku volame sipky ale to sa mi nece vysvetlovat ...a este Jurikovu zemepisarku volame Jurda ale to je z mena...dalej ma nenapadne
jop, mi mame triednu železnikovu a volame ju medzi sebou železná. no a tak ju volam aj dom apravdaze a potom co ked jej volala naposledy mam a zadrela haloo pri telefone pani železňáková?? tak sa teraz pre istotu spytala ako sa vola a znova zadrela: ako sa vola ta tvoja triedna? železná ne? xDD a uz jej zvonilo taze chvalabohu ze sa nedovolala.keby ju tak oslovila thaa...
my sme davali na zakladke prezivky... Teda niekto z visich rocnikov ich zacal sirit a my¨sme ich opakovali ... Ucka Dejaku bola Korytnacka. Nasa matikarka bola stara a nevedela nic naucit a nosievala kratke tricka ramenkove a chlpy jej stale trcali.. Hnusne sme jej na konci roka chceli kupit Holiaci strojcek... A jej vymisleli basnicku ze ,,Na hlave plešina a pod pažov prales"" Sme boli ale cisla
matikár sa volá sobona .. všetci ho volajú sobík... no ja chcem byt nenápadna tak ho volám Rudolf (to je ten sob s červeným nosom .. pre tým čo nemajú trochu fantázie )
my daavame.. tak ako asi kazdy anglinar bol Mahonny alebo Tatko šmolko,dejepisar pleseň,nemcinarka cisterna,riaditelka sojka... fyzikar Feri 4ever zastupkyna je gorila or zirafa
ta mi mame vela prezyviek na ucitelov ..napr. fyz je bimbo a jeho zena je angie,mat kosťo,tv funi alebo,rj helen geo srnka, ale potom uz su to vacsinou len krstne ako napr. zastupca je adolf, inf radko a tak ..... proste sranda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale u nas na dedine ma kazdy pomaly prezyvku ale to by ste niektory nepochopili...jeden chalan jeho voolaju mindžo a to pre to ze aj jeho fotra tak volali a to preto lebo bol proste kurvos a mindžo znamena po dajakom jazyku pi.č.a
ALe iba my dvaja, ja s kamosom... on ju ma aj v mobile v kontaktoch dokonca ako Prasa.
No ale ešte k tým učiteľom, keď už sme plytvali časom tak čo sme ešte vymysleli... Chrapa..(ale to nie my no potom riaditeľ je.. Ďodik ale ja osobne dávam prednosť osloveniu Kyselák / to vďaka jemu milému vľúdnemu výrazu na tvári
no ale my sme inak strašne intelektuálni a trávime čas prirodzene radšej učením ako prezývkami
A este riaditela volame DJ-Vladko...
No proste sa to k nej hodi.
K tomu je este aj namyslena lebo ma paradne bohatych rodicov. Dost, no.
Ti by mohli v pohode kupit aj celu skolu... akoze nehovorim ze my niesme bohaty.
A ma rada Tokio Hotel. Co je moc, to je moc. 8)
To sa oplatí..
Lebo ona je naozaj balvan... cudujem sa ze sa zmesti cez dvere.