akože.. už som to obmedzila, lebo ja som fakt bola pažravec a teraz sa snažim jesť viac ovocia, pijem už len nesladené minerálky a snažím sa nezožrať balíček čipsov za jeden film a jednu celu tabuľku čokolady pri učeni jednej strany
takto- najradšej mám vyprážaný syr s hranolkami. Čokolády a čokoládové tyčinky. Chipsy som úplne prestal jesť, možno raz-dvakrát do roka sa ku mne pritrafí nejaký balíček chipsov a zjem ho. To som dokázal obmedziť, potom pijem iba Kofolu, a ochutené/priesvitné minerálky/vody... lebo proste nechutí mi to keď to nie je sladké, nemam problem vypiť aj čistú ale keď budem piť 2 týždne čistú tak ked budem v obchode tak si určite kúpim ochutené a budem si to vychutnávať ... Magnesia red, Rajec, Bonaqua, Zlatá studňa,Saguaro-v podstate iba tieto. Nepijem tie americké sladké hovadiny cocacola,pepsi,dr.pepper,mirinda,fanta,sprite atď. ... miesto 10g cukru na 100ml pijem 3-6g na 100ml bez umelých sladidiel, kyseliny fosforečnej a arabskej gumy atď....čo vidim ako pozitivne. A tiež veľmi často jem syr, čiže bielkoviny, v kombinácii s tým že sa hýbem postava tiež nie je najhoršia. Problém je, že nejem ovocie ani zeleninu(teda minimálne).
No, zeleninu a ovocie mám cez leto/jeseň domáce, sladkosti raz za čas 70-80% čokoláda, ktorá u nás chutí len mne, tak mi vydrží aj týždeň nevyprážame v podstate vôbec. Keďže nejeme mäso, tak zelenina je skoro v každom jedle, čo sme predtým dosť zanedbávali.
Čo sa týka pitia, naposedy sme mali colu na silvestra, alkohol nepijem vôbec... Inak pijem čaje a vodu, raz za čas kávu, ale bez mlieka a cukru.
Syry jedavam, niekedy jogurt, ale len bio biely, na to mam jednu oblubenu znacku... Mlieku ako takemu sa ale vyhybam.
Keď to porovnám s minulými rokmi tak je to dosť rozdiel a cítim sa lepšie, podľa mňa hlavne kvôli tomu, že som sa konečne zbavila mäsa.
Chcela by som sa stravovať zdravšie, ale vôbec nemám na to pevnú vôľu. Nedokážem odolať pokušeniu dať si niečo sladké, a ku večeru keď na mňa príde hlad tiež neviem odolať nič si nedať. Stále myslím na to, že som hladná keď som hladná.
chcela som, ale potom som si povedala, že sa nebudem v ničom obmedzovať a budem jesť, čo chcem a na čo mám chuť, a to či budem žiť o päť rokov menej alebo viac, je mi úplne jedno
čo ja viem, 2 gramy na kg váhy musí byť, z akých zdrojov mi je v podsate jedno, ale tak väčšinou 400 g mäsa, 10 vajec + ostatok, no neviem či je to najzdravšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Čo sa týka pitia, naposedy sme mali colu na silvestra, alkohol nepijem vôbec... Inak pijem čaje a vodu, raz za čas kávu, ale bez mlieka a cukru.
Syry jedavam, niekedy jogurt, ale len bio biely, na to mam jednu oblubenu znacku... Mlieku ako takemu sa ale vyhybam.
Keď to porovnám s minulými rokmi tak je to dosť rozdiel a cítim sa lepšie, podľa mňa hlavne kvôli tomu, že som sa konečne zbavila mäsa.