vzhladom k tomu ze som v ddr uplny novice, chcel by som sa vas spytat kde sa da kupit pad, respektive stiahnut pesnicky a v neposlednej rade vas nazor na to.
ddr-dance dance revolution (tancovanie na podlozke, podla
Naživo som to ešte nikde nevidela predávať, ale tak skús nejaký internetový obchod
A pesničky netuším, skús google (Ja som sa nedávno dala na Stepmaniu s klávesnicou a tam majú na stránke fórum s linkami na pesničky, možno sú tie pesničky kompatibilné s originál DDR-kom...)
A môj názor - je to fajn vybláznenie sa (Teda na klávesnici skôr taká oddychovka podporujúca postreh )
Aj aj teraz zhanam DDR ale moj sen je mat doma ten hernovy velky box XD hladanie mi stazuje fakt ze neveim ako sa presne vsetko vola a je to celkom problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A pesničky netuším, skús google (Ja som sa nedávno dala na Stepmaniu s klávesnicou a tam majú na stránke fórum s linkami na pesničky, možno sú tie pesničky kompatibilné s originál DDR-kom...)
A môj názor - je to fajn vybláznenie sa (Teda na klávesnici skôr taká oddychovka podporujúca postreh )
ale ja som to ani na živo nevidela,iba tak v nejakých klipoch možno ale neviem veru kde sa to kupuje em...