Včera som si zmazala účet na FBu a hneď sa na mňa každý nahneval. Aj mi FB kus chýba, ale mám pocit, že za ten rok čo som tam bola mi to nič nedalo. Skôr naopak, bola to zbytočná strata času. Ale mrzí ma, že sa na mňa za to ostatní nahnevali. Čo by ste ro
@romanzkrajinyx už som dneska poslala asi 20 sms-iek, lebo každý ma otravoval a ja som musela odpísať... inokedy toľko pošlem za mesiac... takže už som to zistila
ja mam fb z donutenia viac menej ale mam to pekne vyriesene moju aktivitu a mna vlastne mozu vidiet tak 10 ludia ktori mi nevadia a spoluziakov a podobnu haved mam zablokovanu
@ainie ja som si tiež FB účet zrušila a bolo mi jedno, že sa nahnevali... lenže veľmi rýchlo som zistila, že je to vlastne jedno. FB je veľmi dobrá vec, pokiaľ ho vieš správne používať ... a prečo ho nevyužívať, keď je zadarmo, nemusíš toľko míňať na sms - to ale neznamená sedieť tam od rána do noci
@sioon aj život s facebookom prináša veľa času na iné veci stačí nebyť na ňom závislý
Nie je dobré to tam preháňať, ale treba si uvedomiť, že je to zadarmo, je tam dosť veľa z okruhu Tvojich známych a tým pádom sa dá skutočne na všeličom dohodnúť, keď to potrebuješ, ani nemusíš mať práve peniaze na telefonický kontakt. Jednoducho.. toto sú prostriedky, čo by nám mali komunikáciu uľahčovať, ale nie nahrádzať - takže nevidím problém v ich existencii, ale skôr v tom, ako si to kto vezme a do akej miery to využíva/zneužíva. Rušenie FCB zrejme nie je cesta ku sláve. Ale ani presedenie polky života za tým.
Ja som to tiež zrušil a absolútne mi to nechýba.. Ani za telefón neplatím viac.. Akurát sa všetci vypytovali, prečo som to urobil.. Prečo, prečo..no pre kokot. Aby som sa nemusel dívať na tie sračky čo tam vypisujú.
Facebook je kravina..samozrejme ho ňou robia ľudia.
omg. keď som ho zrušila ja, väčšina ľudí si to ani nevšimla. ale niektorí si to všimli a nemala som sa s nimi ako skontaktovať, načo som dopredu nemyslela .. .takže sa stačilo prihlásiť späť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
takze teraz sa priprav, ze minies viac na mobil..ak vobec s niekym komunikujes
@sioon aj život s facebookom prináša veľa času na iné veci stačí nebyť na ňom závislý
@ainie no to sa rovno mozes zavret do budky a ostat tam cely zivot bez fb bez mobilu ako chces komunikovat?
» www.endy.sk/internet/facebo...
Facebook je kravina..samozrejme ho ňou robia ľudia.