Dokážete (resp. dokážu sa oni s vami) s rodičmi diskutovať aj o normálnych veciach?Teda nie o totálnych každodenných prkotinách, ale aj o veciach, ktoré vás nejakým spôsobom trápia?Ak nie, chceli by ste to zmeniť?Hnevá vás to?
nie...nie sme americká šťastná rodinka kde každého zaujíma už aj to či si bol kakať...povieme si čo treba a viac nezájem..rob si čo chceš..samozrejme že chodíme na výlety, vieme sa spolu zasmiať a tak...ale problémy riešime iba ohľadne školy, práce a tak...osobné nie...
nie...ale ked uz tak skorej s otcom ako s mamou (niezeby som s nimi niekedy nieco riesila ale kebyze cojaviem som tehotna a neviem co teraz tak urcite za otcom) a nehneva ma to skor ma desia pripadne pokusy o rozhovor
hmm, ako kedy. Niekedy áno, ale väčšinou viac hovorím priateľom. Teda oveľa viac. V podstate ma naši vôbec nepoznajú, aj keď také tie základné fakty im hovorím. Ale tak máme celkom dobrý vzťah...
Nie taký vzťah s nimi nemám, a kedže som to nikdy nezažila ani by som to meniť nechcela. V tomto veku by som si už na to nezvykla keby sa mi chceli vŕtať v súkromí. Ak by to bolo od malička tak prečo nie
nie, vacsinou si vlastne problemy vyriesim sama,pretože aj ked sa im s niecim ozvem,odpoved je bud
a, daj mi pokoj
b, ty máš ale problémy
alebo podobne..
Pre nich nie su moje problemy problemami....
Samozrejme,ked ide o fakt! vážnu vec podrzia ma a citim podporu z ich strany a viem,že keby prisla hociaká závazna vec,stali by pri mne,ale kazdodenne veci su len na mojich pleciach...ale aj napriek tomu ich milujem cistou vrucnou laskou ako len dieta rodicov moze milovat.
Akurat som s mamou diskutoval o spanielskej revolucii, ktoru slovenske a ceske media vobec neukazuju a ignoruju, potom o vyjadreni NASA, ze pred zemetrasenim v Japonsku zaznamenali zvlastne ukazy v ionosfere, ukazoval som jej video, kde typek ukazoval ako s pristrojom urobil mrak z ktoreho prsalo (btw » www.youtube.com/user/TopGear#p/... a kecali sme aj o experimentalnej psychologii Brestislava Kafku, lebo som si od neho objednal knizku. A bezne diskutujeme o vseliakych ezoterickych veciach....no niekedy su tie diskusie zaujimave, teda hlavne v minulosti, ked som bol zaryty skeptik Co sa tyka problemov ani moc nie. Nemam ziadne velke problemy, nikdy som ziadne nemal. Maximalne skola , vztahy, ale to niesu skutocne problemy.
Nie, nedokážu. A aj ked sa snažia, vždy sa to zvezie do hádky. Oni vedia riešiť len školu, domácnosť, a moj výzor, správanie, obliekanie. Ešteže mám kamarátky.. Ale na druhú stranu, je aj dobré, že o niektorých veciach nevedia treba udržovať nejaké tie mantinele medzi rodičmi a deťmi ^^
nie nedokazem sa rozpravat s mojou mamou ani otcom o vaznych veciach,alebo co ma trapi....nikam by to neviedlo nemalo by to ani zmysel im to povedat ani si to neviem predstavit.....vsetko si nechavam vzdy pre seba.....
Nie, pretoze ja s nimi vacsinou riesim veci, ktore trapia ich a to co trapi mna by bud nepochopili (mame totiz maximalne odlisne pohlady na svet) alebo si jednoducho poradim sama.
Napríklad dnes sme sa rozprávali s otcom a vyrubovaní stromov , ako má jeho kamarát pekného syna , ako nemá rád gayov a aj o tom , že mám veľmi prirodzenú farbu vlasov.
Inak sa nerozprávam s mamou ani s otcom o takých nekaždodenných veciach
Nie nedokazu, nemali taku vychovu tak to nevedia, z mojej strany pokusy boli, ale nic z toho. Teraz sa ani s jednym pre istotu nerozpravam, pre svoje vlastne zdravie
áno diskutujeme a rozprávame sa často, s ocom som už pár krát diskutoval od večera do rána. Ale o problémoch s nimi nediskutujem, to len s kamarátmi, ale to s také "problémy" no
ked uz sa s nimi aj rozpravam o dakych mojich problemoch,tak jedine s mamou,otec ma nedokaze pochopit/podporit aj ked chce,len bohuzial no nevie to..:// ale obcas uz len take otcovske objatie potesi
najhorsie je to vsak pri nedelnych obedoch vzdy dokazu vytiahnut temu kt ma vie totalne nasrat a potom sa cuduju ze co som podrazdena
čím som staršia , tým viac sa a s nimi bavím a som tomu veľmi rada...bavíme sa fakt o strašne veľa veciach , dokonca aj o ich problémoch v práci nie sme "americká rodinka" skôr španielska ...pri raňajkách sa prekrikujeme a hádame, naťahujeme,argumentujeme ale nakoniec to všetko aj tak končí len smiechom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a vyhybam sa rozhovorom s nimi
ale s rodicmi mam celkovo otvoreny vztah
a, daj mi pokoj
b, ty máš ale problémy
alebo podobne..
Pre nich nie su moje problemy problemami....
Samozrejme,ked ide o fakt! vážnu vec podrzia ma a citim podporu z ich strany a viem,že keby prisla hociaká závazna vec,stali by pri mne,ale kazdodenne veci su len na mojich pleciach...ale aj napriek tomu ich milujem cistou vrucnou laskou ako len dieta rodicov moze milovat.
Inak sa nerozprávam s mamou ani s otcom o takých nekaždodenných veciach
len zalezi od nalady na oboch stranach
a ani by som to nechcela zmeniť......
ked uz sa s nimi aj rozpravam o dakych mojich problemoch,tak jedine s mamou,otec ma nedokaze pochopit/podporit aj ked chce,len bohuzial no nevie to..:// ale obcas uz len take otcovske objatie potesi
najhorsie je to vsak pri nedelnych obedoch vzdy dokazu vytiahnut temu kt ma vie totalne nasrat a potom sa cuduju ze co som podrazdena