v podstate si myslím, že je na vine ona...typický chlap ťažko odolá...i keď z morálneho hľadiska sa to kamarátom nerobí!!!...zásadne sa obťahujú len holky ľudí, ktorých nepoznáme
no..chlapca by som prestala nazývať "kamarátom"...a na ňu by som srala...u mňa v takejto situácii zabrala ignorácia..povedala som si, že načo si špiniť ruky s takými dvomi podradnými kreatúrami..a staré známe - im sa to raz vráti (napríklad vo forme pohlavnej choroby)...napríklad tá mrcha, čo sa mi vychrápala s ex mala chlamýdie
@darkmoon nenávisť zničí v prvom rade teba samého, pretože ty sa zbytočne trápiš. Skôr ich ľutuj za to ako sú sprostý, skazený. A život im to raz vráti alebo dočkaj času ako hus klasu
p.s. nemáš prečo ľutovať ich stratu. Mal by si byť rád, že si ich stratil, pretože radšej skôr ako neskôr. Pravda totiž vždy vyjde najavo. Teraz to bolí menej ako by to bolelo neskôr. Nájdi to pozitívne čo to prinieslo.
to sa stalo môjmu priatelovi, ale sú to ľudia, ktorých pozná cely život, bolo to pre neho ťažké, ťažko sa s tym zrovnával vyše roka ale nadalej sa a nimi baví, teraz je so mnou a klape nám to zatial ako hodinky neviem ako sa dokáže s nimi baviť (síce sú to fajn ľudia), ja by som to asi nedokázala, treba na to kopec vnutornej sily, ale myslím, že lepšie je po prehratom boji chodiť s úsmevom na tvári, aby dotyční nevideli ako ťa to trapi, ba dokonca si možnože vyhral ty, ziistil si aka dotyčná je, chcel by si ju naspäť? myslim že nie, takto ti vlastne spravil kamarad dobru službu
obaja by skončili minimálne v nemocnici. pri troche šťastia na cintoríne. zavisí od toho ako veľmi som ich predtým rád. pričom rovnica je - čím radšej, tým horšie pre nich.
nenavist je na pravom mieste... bitkou sa to nevyriesi myslim, este by ta hodil na fizliaren.... ja by som sa vyjebal na nich oboch... ak ta mala rada bude dobiedzat ak nie tak to bola kurvicka. To tak byva, najskor dostanes ranu od blizkeho ako od nepriatela, lebo na ranu od nepriatela si aspon pripraveny, ale zrada je kurva vec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Baba -pica
Obmedz kontakt s nimi na minimum
mna len napadlo ci si hladal chybu v sebe? mozno je jej s nim lepsie..
A jej by som dobre vy.ičoval a poslal kade ľahšie nech sa k.rvý kde tade už mi to bude jedno.
v danom prípade by som ho pozval na kávičku a do nej by som dal jed na potkany
@darkmoon nenávisť zničí v prvom rade teba samého, pretože ty sa zbytočne trápiš. Skôr ich ľutuj za to ako sú sprostý, skazený. A život im to raz vráti alebo dočkaj času ako hus klasu
p.s. nemáš prečo ľutovať ich stratu. Mal by si byť rád, že si ich stratil, pretože radšej skôr ako neskôr. Pravda totiž vždy vyjde najavo. Teraz to bolí menej ako by to bolelo neskôr. Nájdi to pozitívne čo to prinieslo.
+ večer dávaj opilcom jej číslo