Na mojej škole začalo mierne kruto prepínať vedeniu a zakázali nám vychádzať cez prestávky von. Dvere su zatvorené a von sa jednoducho nedostanete. Som v maturitnom ročníku a celých 5 rokov to fongovalo tak, že sme v pohode mohli íst cez 20 a 30 minútovú
noo tak my môžme chodiť vonka cez prestavky.. ale nam to asi ani zakazať nemôžu keďže aj telocvična a aj jedaleň kde chodia poniektorí na obed nie sú v areali školy.... no takže vy to mate dosť blbe...
no u nas je to naopak...doteraz sme na von vobec nemohli chodit....ale az teraz tento rok to povolili....a to tak ze sme vseci museli podpisat papier o tom ze sme zodpovedni za to co sa nam stane cez velku prestavku ked budeme mimo skoly
no mate to krute....keby ste v tej skole aspon ten bufet mali
kedze nasa skola ma 2 budovy .. ano mozeme ale do remy ktora je aso 100 metrov po dlhej rovnej ceste by sme uz nemali .. kazdu velku prestavku sa nas skolak meni na fajciarsky kutik :-!
my sme v tej budove tiez zavreti...iba po 5tej hodine mozes ist aj bez priepustky..ale oficialne ak mas napr 6hodinu volno a siedmu skolu,tak by si mal sediet v skole,sak co ak ta prejde auto...booooose..
No ja chodim na pomaturitne studium a chodit vonku mozem kedykolvek aj cez malu prestavku. A aj to naplno vyuzivam. fakt to dobre padne ist do obchodu kupit po zub daco a ist zasa do skoly. U nas to funguje, ale ci to funguje aj pre tie maldsie rocniky to neviem. Ale mam pocit. ze 4takov pustaju normalne ani neviem. asi cez velku prestavku a potom cez obednajsiu prestavku pustia asi kazdeho vsak je prestavka.
Ale ked som bol na strednej a to bola uplne ina skola tak nikoho nepustili ani na krok. Sa clvoek mohol aj pokrajat. preto sa chodilo vzdy cez okno vonku.
My nemozme chodit von a pride mi to cudne, von zo skoly do obchodu? Akoze, no divne. Mimochodom chodim na gympel.
A zaviedli nam tento rok aj cipy, takze na nete mame napisene pekne kedy sme prisli aj odisli.
A vies co je uplna debilita vedenia? My ako osemrocne gymnazium sme pred dvoma rokmi cely dolny stupen cez velku 20 minutovu prestavku kruzili dookola na chodbe. Nikto nemohol ist ani do triedy po desiatu.
A chvilu sme si upratovali triedy, ziadne upratovacky, ale my! Mali sme pekne rozpis a asi 2 mesiace sme si pekne triedu upratovali, co znamena, museli sme si zohnat metlu a pozametat a potom este podlahu umyt.
A tu sa niekto stazuje, ze nemoze ist von zo skoly....
@14 moja je rozdiel byt na 8-rocnom gymnaziu ( kde chodia aj 10 rocne deti ) a chodit na ESO Euroskolu ( sukromna hotelova akademia ) kde si za skolu pekne platime a vyhody ziadne...este aj kosa v tiredach je celu zimu
mi to mame zakazane tiez..ale vonka nas pustia len ked mame piepustku podpisanu od triedneho.takze nic moc to nieje lebo ten nam ju da len obcas.a to tiez chodim na hotelku...
My sme mohli aj na základnej, ked sme mali dlhšiu prestávku, teda tú, čo bola po 3 a po 5 hodine, ak sme mali od rodičov v žiackej povolenie a na strednej takisto, pričom od 18 sme už povolenie nepotrebovali.
Na základke sme sa aj my cez veľkú prestávku museli prechádzať dookola po chodbe (v prípade teplého počasia nás "venčili" na dvore) a ešte aj na záchod sa bolo treba vypýtať od dozorujúcej učiteľky. Na gympli sme to mali v pohode, nikdy nebol problém s tým že sme chodili do spomínanej 100m vzdialenej Remy kupovať si desiaty a obedy
jaj von ako mimo areal skoly? ja som myslela, ze na chodbu no u nas je to v podstate zakazane..ale ked ide niekto von tak nikto nezistuje ci ide do telocvicne, ktora je mimo skoly.. tak chodia na fajciarsku ale snazia sa byt neviditelnymi..
ale v pohode ak potrebujem nieco odbehnem si...
a neviem ci na to aj to pravo maju, lebo v podstate ked si v skole, maju za teba zodpovednost ucitelia..a kebyze ta pustia von v podstate aj vtedy maju za teba zodpovednost-a je jedno kolko mas rokov- a ked sa ti nieco stane, bude sa vysetrovat, ze rpeco si bol vonku a tak..cize myslim, ze to nejako s tym suvisi
No u nas v pripade ze striehnu tety upratovacky, tak bez priepustky nas pustaju az po 5tej hodine...aale no nebudem klamat obcas ich ukecame ze chceme len na 5 minut "precistit" pluca
taky rezim sme my mali v 2. a 3. triede ale nastastie chodim uz na inu skolu ako malym detom zakazat vyjst na chodbu cez pauzu by sa dalo rozdychat, ale maturantom??? to je vyplod choreho mozgu, obycajne porusenie zakona obmedzovanie osobnej slobody:/
My mame jedalen a jazykove ucebne mimo skoly, takze kazdu prestavku sa da ist von, takze ziadny problem nemame... ale akonahle zazvoni zamknu skolu a "vratnik" chalanisko o dva roky starsi ma nas zapisat...
u nás je to síce zakázané, ale vrátnik normálne púšťa ľudí cez prestávky von, keď si idú zafajčiť. veď je lepšie fajčiť na múriku ako na hajzli v škole...no...ale u nás to funguje aj iným systémom a to takým, že do školy a zo školy si každý príde a odíde kedy sa mi zachce a je jedno akými prostriedkami...spomínam si na jeden rok, keď môj spolužiak pred písomkou vyskočil z okna a utekal preč...bol to zaujimavý pohľad...
no nechce sa mi to tu všetko čítať ale pokiaľ ja viem tak na našej strednej sa vôbec nevychádzalo z budovy a vlastne ani nevidím zmysel toho, prečo by sa vychádzať vôbec malo...ak je niekto v škole tak je v škole a nie v holubníku, z ktorého si môže hocikedy vyjsť kedy sa mu zachce
u nás taký systém zaviedli až v maturitnom ročníku..dosť to vedelo naštvať, ked si pred tym 3roky mohol robiť čo sa ti chcelo a zrazu sa človek cíti ako vo väzení.. dokonca zaviedli aj profesorský "dozor" a študentskú "službu" (chudáci v zime som im to na tej chodbe nezávidela).. ak ste mali známosti vždy sa dalo slušne dohodnúť, prípadne využiť "náhodne" otvorený bočný vchod
no chodim na gympel a u nas na skole je oficialne zakazane opustat areal ale z budovy sa da vyjst v pohode kedze nasa skole je rozdelena do dvoch budov a aj ked mame v skole bufet tak je lepsie ist do billy ktora je od skoly takych 100m a zapalit si chodime len na druhu stranu cesty k takemu panelaku...
uz nas tam profaci videli x-krat a aj dost na to picovali ale realne s tym asi nic neurobia inac by bola vzbura
no, na prvom stupni(8-rocny gympel) nas musel pustit triedna/zastupujuca triedna(raz som sa tak nabehala a druhy+zo stvorrocneho mozu ist von....ak je dozor na chodbe dost daleko......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
no mate to krute....keby ste v tej skole aspon ten bufet mali
Ale tak pochopím,že sa to zakáže tým mladším,ale veď vy už ste veľkí.. Nedá sa urobiť nejaká petícia? Že by púšťali aspoň tých,čo majú 18 a viac.
Ale ked som bol na strednej a to bola uplne ina skola tak nikoho nepustili ani na krok. Sa clvoek mohol aj pokrajat. preto sa chodilo vzdy cez okno vonku.
A zaviedli nam tento rok aj cipy, takze na nete mame napisene pekne kedy sme prisli aj odisli.
A vies co je uplna debilita vedenia? My ako osemrocne gymnazium sme pred dvoma rokmi cely dolny stupen cez velku 20 minutovu prestavku kruzili dookola na chodbe. Nikto nemohol ist ani do triedy po desiatu.
A chvilu sme si upratovali triedy, ziadne upratovacky, ale my! Mali sme pekne rozpis a asi 2 mesiace sme si pekne triedu upratovali, co znamena, museli sme si zohnat metlu a pozametat a potom este podlahu umyt.
A tu sa niekto stazuje, ze nemoze ist von zo skoly....
My sme mohli aj na základnej, ked sme mali dlhšiu prestávku, teda tú, čo bola po 3 a po 5 hodine, ak sme mali od rodičov v žiackej povolenie a na strednej takisto, pričom od 18 sme už povolenie nepotrebovali.
ale v pohode ak potrebujem nieco odbehnem si...
a neviem ci na to aj to pravo maju, lebo v podstate ked si v skole, maju za teba zodpovednost ucitelia..a kebyze ta pustia von v podstate aj vtedy maju za teba zodpovednost-a je jedno kolko mas rokov- a ked sa ti nieco stane, bude sa vysetrovat, ze rpeco si bol vonku a tak..cize myslim, ze to nejako s tym suvisi
Predide sa tak fajciarskym prestavkam, blicovaniu, kradeziam... tiez som to nenavidel,ale suhlasim.
a s tym fajcenim.. kto chcel ist pred 5 hodinou, taaak musel natrafit na toho guut vratinka a dat mu nejaku tu 20ku .
+ bufet sme mali, takze sa to dalo prezit
a ani nemame obednu prestavku iba po 3 hodine mame velku 20 minutovu.
uz nas tam profaci videli x-krat a aj dost na to picovali ale realne s tym asi nic neurobia inac by bola vzbura