dnes som sa zbytocne trepal do skoly!!
dosiel som tam a vratnicka na mna pozera ako na debila...hovorim ze pustite ma dovnutra, zas som meskal jak obvikle...a ona ze nie vsak je riaditelske volno...dnes sa nemalo ist do skoly to ti nikto nepovedal??? po
Ale veď to je úplne krásne! Lepšie, ako by si zostal v posteli a škola bola! Veď sa na to pozri trošku optimistickejšie... Odpadla Ti úžasná záťaž a to celkom nečakane. Máš predĺžený víkend... A keďže si už vstal tak skoro, máš pred sebou celý deň a môžeh ho plne využiť. Lepšie, než by si do obeda ležal v posteli, potom do štvrtej sa len tak ponevieral a potom... potom by sa ti už vlastne nič neoplatilo začínať...
@9 , ja som sa tiež dnes trepala do školy, keď som nemusela, s rozdielom, že som to mala viac ako 70 kilákov a určite som vstávala skôr ako @Misho777 to je tak, keď ti nikto neni schopný pár týždňov odpovedať na mail so zásadnou vecou.. a musíš sa trepať osobne, aby si zistil že to nebolo treba
riadna haluz aj mne sa to stalo, no s tym rozdielom ze som uz siel do skoly ale kamaratova mama mi povedala ze su este prazdniny tak som mal stastie a nemusel som sa trepat ku skole(nastastie)
ved si nemohol vediet ale mohol ti niekto zavolat ze je riaditelske
ja som tak raz sla cez sviatok dakej panny marie do skoly tieto nevyznamne sviatky vobec ani neviem kedy su
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
vcera sa zas pokazil autobus tak som sa vysral na skolu
ja som tak raz sla cez sviatok dakej panny marie do skoly tieto nevyznamne sviatky vobec ani neviem kedy su