Čaute ľudia. Mám úplne naprd život. Mám 1.5 ročnú neter , ku ktorej sa moja rodina správa ako ku najväčšiemu pokladu a o mna nejavia záujem. Správajú sa ku mne ako ku malému decku , buzerujú ma za každú hovadinu , chcú riadiť môj život , chcú zo mna nejak
neboj sa to ťa prejde. Máš učrite aj nejaké iné veci, z ktorých sa môžeš tešiť,len ich skú nájsť popírpade sa teda presťahuj k starým rodičom ( ak je to možné)
Nejavia o teba záujem? Javia, ved o tom vravíš.... to, že spôsobom, ktorý ti nevyhovuje - s tým môžeš niečo robiť. Máš ústa a osobnosť... všetko je o komunikácii, nedržať jazyk za zubami, vedieť si povedať svoj názor a používať argumenty, ktoré majú hlavu a pätu.
"Snažím sa moje pocity zakryť.." chyba! Potom sa nečuduj...
Utek z domu? Zamysli sa nad tým a sám zistíš, že to je kravina aj keby si mal 1000 eur.
Takže ty,16 ročný chalan,žiarliš na 1,5 ročnú neter?
Je úplne normálne,že ked sa do rodiny narodí dieťa,tak všetci sú z toho nadšení.Jedného dňa to pochopíš,ked budeš aj ty otcom.Nie si prvý ani posledný tínedžer,ktorého rodičia "buzerujú" a chcú mať z neho bifloša.Chápem,že ťa to serie,ale nie je to tak hrozné,žeby si musel utekať z domu,nikto ťa netýra ani neznásilňuje.
Keby to bola tvoja sestra, ale neter??? je to male babo, ktore sa posiera, nerozprava a je 100% nesamostatne, aspon v jednom z toho si od nej urcite lepsi.
@7 mna si nevšímajú vieš ak sa niečo naučím , že chcem im zahrať , tak teraz nemám čas , a také blbé vyhovorky @4 ale , ak neskôr budem mať (asi nebudem) priateľku , a budú sa ku mne chovať ako k malému decku , tak naozaj zostanem sám :/
moja sesternica je o mna o 13 rokov mladsia a ked bola mala, tiez boli z nej vsetci pokakani, potom to uz zacali brat normalne resp. aj jej v pohode dohovoria a ja som najstarsia z otcovej strany rodiny a nemam pocit, ze by mna brali najhorsie skor naopak, napriklad u babky mi iste veci ovela lepsie presli, zatial co inych zbuzerovala
a male deti som nikdy nemala rada, ale so sesternicou mam teraz super vztah a hovori mi mami
aj ja mam malu sestretku ktoru vsetci ospevuju co je na tom prosim ta? Seriozne ziarlis na male decko?
Ou a pises ze sa k tebe spravaju ako k decku nebodaj este niesi decko?
To ze z teba chcu mat biflosa.... To chce strasne vela rodicov... Aj moji chceli, ale akosi som ich neucila ze nie, ja biflos nebudem
Proste beries vsetko prilis vazne... Vzdy najdes nejaky problem... Ved klud, hlavu hore, tes za z malickosti a na vsetko sa vyser
Poviem ti brácho úprimne,zatial máš názory a vnímanie okolitého sveta ako decko,frajerku ti netreba.A keď dospeješ,rodičia sa k tebe budú správať ako k dospelému,a keby aj nie,priatelke bude jasné,že je to ich problém.Dôlezité je,ako sa ty správaš a rozmýšľaš,nie ako ťa vnímajú iní.
na jednej strane je normalne, ze vsetka pozornost ide na 1.5 rocne dieta.
na druhej strane chapem, ako sa citis.
akoze jasne, ze ta vsetci zjebu za to, ze sa citis osamely (birdz ftw) a mozno ich ani nenapadne, ze aj napriek novemu prirastku potrebuje aj ten "stary" pozornost a nie len tu negativnu. a mozno ich nenapadne tiez, ze rodina si zvykne sustredovat pozornost na 1.5 rocnu neterku, potom na 2.5 rocnu neterku, potom na 4 rocnu neterku.. a ze uz z nej ta pozornost nikdy neopadne, dokial bude stale najnovsi clen rodiny.
poviem ti len tolko, ze to musis vydrzat a prekusnut a raz z teba bude silnejsi clovek. na mna srala rodina (teda nesrali na mna, ale podobne ako na teba, venovali sa mi len negativne - bitky, urazky), nemala som kamaratov, nemala som nic.. stale som viac-menej na nule, okrem frajka nemam nikoho.. ale idem studovat do zahranicia a velmi sa tesim, ze odtialto odidem a ze konecne zacnem zit . na druhej strane moj brat, co bol vzdy nacucnuty na rodicoch - vidim, ze zdaleka nie je tak sebestacny a zivotaschopny a hovorim si chvalabohu. to detstvo sice bolo krute, on ho mal znacne lepsie, nikdy nanho ani ruku nezdvihli, ale uvidime, co bude za 10 rokov.
ver tomu, ze nakoniec z toho vyjdes lepsie, ale musis najprv vydrzat to zle. nic nie je zadarmo
@13 ďakujem ... o tom to je. Chodim cvičíť - robia si srandu ...
Bývalí kamarát mladší o 4 mesiace ma prerastol , tak rýpe mama do mňa , že ťa prerastol z úsmevom na tvári ... vravel som , či memôžme ísť l doktorke , ktora skuma rast ... ignoracia ...
@myschka ..ak není profi maliar, a nepredá obraz za 50 tis. (bývalích SkK, starím nemcom, z kúpelov, (a ted najnovšie aj arabášom)
jako to robil a robí napr. p. Majerník, (pieštany-Banka tuším),
(..a to má taký obraz, napr. "Obilné pole", a pod. krajinky) našvácaný za pár hodín, v sobotu doobeda namiesto upratovania,
by ich už mohol sekat jak bata cvičky aj poslepiačky tie jeho krajinky..
:p (takmer rýchlostou barevnej tlačiarne :o
..tak si s tým velmi nepomože..
(akurát mu vytknú a zdrbú, že si "kreslí a maluje jak malý
´malinký
Nic sa nemusis bat v mojej rodine je presne to iste spravaju sa ku mne dost zle a nepekne nerobim si z toho vobec tazku hlavu som rad ze som ja uz teraz dospely mam postoj a vsetko co k tomu potrebujem Mozno tvoji rodicia pomalicky pridu nato ze uz si sa zmenil a budu sa ku tebe sa spravat uplne inak ako teraz drz sa prajem ti to z celeho srdca a neuzatvaraj do seba
@gitarista445 hvála ti moji rodičia sa v kuse hádajú nadávajú a nevšimli že som sa úplne zmenil na dospelého nič to hlavné že celé okolie to zbadalo možno že časom si to uvedomia aj oni máš to aj ty ťažké a rozumiem ti ale nič sa neboj aj tvoji rodičia prídú nato že už ani nie si taký
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
"Snažím sa moje pocity zakryť.." chyba! Potom sa nečuduj...
Utek z domu? Zamysli sa nad tým a sám zistíš, že to je kravina aj keby si mal 1000 eur.
A neterka za to nemôže.. aj na to mysli.
Je úplne normálne,že ked sa do rodiny narodí dieťa,tak všetci sú z toho nadšení.Jedného dňa to pochopíš,ked budeš aj ty otcom.Nie si prvý ani posledný tínedžer,ktorého rodičia "buzerujú" a chcú mať z neho bifloša.Chápem,že ťa to serie,ale nie je to tak hrozné,žeby si musel utekať z domu,nikto ťa netýra ani neznásilňuje.
a to akoze co moze byt na 1,5 decku super? to vie derivovat uz ci co?
@4 ale , ak neskôr budem mať (asi nebudem) priateľku , a budú sa ku mne chovať ako k malému decku , tak naozaj zostanem sám :/
moja sesternica je o mna o 13 rokov mladsia a ked bola mala, tiez boli z nej vsetci pokakani, potom to uz zacali brat normalne resp. aj jej v pohode dohovoria a ja som najstarsia z otcovej strany rodiny a nemam pocit, ze by mna brali najhorsie skor naopak, napriklad u babky mi iste veci ovela lepsie presli, zatial co inych zbuzerovala
a male deti som nikdy nemala rada, ale so sesternicou mam teraz super vztah a hovori mi mami
Ou a pises ze sa k tebe spravaju ako k decku nebodaj este niesi decko?
To ze z teba chcu mat biflosa.... To chce strasne vela rodicov... Aj moji chceli, ale akosi som ich neucila ze nie, ja biflos nebudem
Proste beries vsetko prilis vazne... Vzdy najdes nejaky problem... Ved klud, hlavu hore, tes za z malickosti a na vsetko sa vyser
na druhej strane chapem, ako sa citis.
akoze jasne, ze ta vsetci zjebu za to, ze sa citis osamely (birdz ftw) a mozno ich ani nenapadne, ze aj napriek novemu prirastku potrebuje aj ten "stary" pozornost a nie len tu negativnu. a mozno ich nenapadne tiez, ze rodina si zvykne sustredovat pozornost na 1.5 rocnu neterku, potom na 2.5 rocnu neterku, potom na 4 rocnu neterku.. a ze uz z nej ta pozornost nikdy neopadne, dokial bude stale najnovsi clen rodiny.
poviem ti len tolko, ze to musis vydrzat a prekusnut a raz z teba bude silnejsi clovek. na mna srala rodina (teda nesrali na mna, ale podobne ako na teba, venovali sa mi len negativne - bitky, urazky), nemala som kamaratov, nemala som nic.. stale som viac-menej na nule, okrem frajka nemam nikoho.. ale idem studovat do zahranicia a velmi sa tesim, ze odtialto odidem a ze konecne zacnem zit . na druhej strane moj brat, co bol vzdy nacucnuty na rodicoch - vidim, ze zdaleka nie je tak sebestacny a zivotaschopny a hovorim si chvalabohu. to detstvo sice bolo krute, on ho mal znacne lepsie, nikdy nanho ani ruku nezdvihli, ale uvidime, co bude za 10 rokov.
ver tomu, ze nakoniec z toho vyjdes lepsie, ale musis najprv vydrzat to zle. nic nie je zadarmo
Bývalí kamarát mladší o 4 mesiace ma prerastol , tak rýpe mama do mňa , že ťa prerastol z úsmevom na tvári ... vravel som , či memôžme ísť l doktorke , ktora skuma rast ... ignoracia ...
jako to robil a robí napr. p. Majerník, (pieštany-Banka tuším),
(..a to má taký obraz, napr. "Obilné pole", a pod. krajinky) našvácaný za pár hodín, v sobotu doobeda namiesto upratovania,
by ich už mohol sekat jak bata cvičky aj poslepiačky tie jeho krajinky..
:p (takmer rýchlostou barevnej tlačiarne :o
..tak si s tým velmi nepomože..
(akurát mu vytknú a zdrbú, že si "kreslí a maluje jak malý
´malinký
njn, *není €$, není lásky*
ale vlastne, z recesie asi najbližšie fotrovcom niečo "nakreslím", snáď niekde ešte vyhrabem pastelky...
niečo takéto...
zo zvedavosti, ako budú reagovať, či ma pochvália a tak
keď nepochvália, rozplačem sa že ma neľúbia
vidíš, dobrý nápad, tie kresbičky malích detí sú úplne také ..rozkošné ňiuňu