Démoni sú horší ako duchovia. Dokážu sa prevteliť aj do človeka. Potom ľudia vraždia a niekedy aj spáchajú samovraždu.Kňazi ich vyháňajú z tela bolestivými rituálmi ,kde im z očí tečie krv a často to končí smrťou.Démonov ľudstvo pozná už zo starých kníh a
@0 - to video je hoax, démoni tak ako si ich predstavuješ neexistujú, a ak aj áno, tak rozhodne nevraždia a nesamovraždia.
do ľudí sa "neprevteľujú", ale keď už, tak ich maximálne posadnú, a tie "bolestivé rituály" sú v 90% poriadne blbosti pri ktorých sa nedivím že "posadnutí" zomierajú.
lol to video čo si ponúkol je autentické ako bitka z Rokyho.
Najviac sa mi páči ako ukážkovo zrní tá kamera, doprevádzaná ešte ukážkovejším tuctovým zvukom Nehovoriac o tom "strašidelnom" hýbaní kamery, či výkrikoch, pri ktorých totálne počuť že sú do prostredia dosadené umelo A samozrejme na konci muselo to dievča tresnúť ksicht rovno pred kameru, a pozrieť sa do nej. Ešte sa kamera vypla naozaj originálnym a bežným spôsobom: Obraz sa zmenšoval do štvorčeka
Nehovoriac o tom že vidieť čiernobielu kameru ktorá nahráva zvuk je naozaj zvláštne, rovnako ako to že nie je zavesená v rohu ale v strede steny a prečo sa zapol alarm nechápem doteraz
To video zrovna nie je najlepšie a nezodpovedá, aj keď je už dokázané, že pár ľudí niečo, čo môžeš nazvať démonmi postihlo. Treba si o tom veci pozisťovať aj z iných prameňov, nie len z youtube.
Síce to znie tak, ako to znie.
Ale je kopa hlúpych videí, ktoré sú len dorobené a potom celá téma duchov, démonov a iných javov vyznie komicky.
@4 a kde si dospel k nazoru ze ja tomu verim pisal som vyjadrite sa vo vsetkych smeroch dal som to sem hlavne preto ze samemu a mi to zdalo umelo vytvorene a az moc hrane a pritom k tomu pisu take odborne clanky tak som to sem dal ale to sa tu tyka aj viacerych hned ako by ste ma odsudzovali ze som sam posadnuty lol
No myslim ze na postrasenie staci precitate si par zazitkou co ludia vymysleli potom na Youtube kuknete par takychto videi a mozte ist smelo na nocnu cez nasu tmavu dedinku
Demoni aj anjeli braydia nasim svetom od nepamati sily zla a dobra udryuju rovnovahu na tejto planete a vo vesmire. Prestante sa descka blaynit s takouto formou predstavz aku nam ponuka hollywood a podobne
Ja nie som az tak silne skepticky (to video je jasna fraska ale ) no nema vyznam zaoberat sa vecami ktore aj tak neovplivnime. Ale tak neviem nebol film exorcista nahodou toceny podla skutocnej udalosti ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
do ľudí sa "neprevteľujú", ale keď už, tak ich maximálne posadnú, a tie "bolestivé rituály" sú v 90% poriadne blbosti pri ktorých sa nedivím že "posadnutí" zomierajú.
Najviac sa mi páči ako ukážkovo zrní tá kamera, doprevádzaná ešte ukážkovejším tuctovým zvukom Nehovoriac o tom "strašidelnom" hýbaní kamery, či výkrikoch, pri ktorých totálne počuť že sú do prostredia dosadené umelo A samozrejme na konci muselo to dievča tresnúť ksicht rovno pred kameru, a pozrieť sa do nej. Ešte sa kamera vypla naozaj originálnym a bežným spôsobom: Obraz sa zmenšoval do štvorčeka
Nehovoriac o tom že vidieť čiernobielu kameru ktorá nahráva zvuk je naozaj zvláštne, rovnako ako to že nie je zavesená v rohu ale v strede steny a prečo sa zapol alarm nechápem doteraz
Síce to znie tak, ako to znie.
Ale je kopa hlúpych videí, ktoré sú len dorobené a potom celá téma duchov, démonov a iných javov vyznie komicky.
No myslim ze na postrasenie staci precitate si par zazitkou co ludia vymysleli potom na Youtube kuknete par takychto videi a mozte ist smelo na nocnu cez nasu tmavu dedinku