no ja myslim, ze to vyuzivaju na urcitu propagaciu, ludia sa toho mozu viac dozvediet, kedze o takychto veciach sa az tak casto nehovori...aj ked ktovie, ci o to stoja, ale aspon im pripomenu, ze budu tie volby do EP :p
urcite je tych sviatkov vela, ale tento ma podla mna iny vyznam ako oslavovat kazdu blbost, toto plati pre staty EU a teda uz aj pre nas, aspon sa snazia o nieco
"V súčasnosti sa 9. máj stal európskym symbolom (Dňom Európy), ktorý spoločne s vlajkou, hymnou, mottom a jednotnou menou (eurom) označuje politický subjekt – Európsku úniu. Deň Európy je príležitosťou pre aktivity a oslavy, ktoré približujú Európu k občanom a vzájomne zbližujú národy Únie." (zo stranky europa.eu)
- ale ja osobne nemam pocit, ze by mi nieco dal tento den...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
urcite je tych sviatkov vela, ale tento ma podla mna iny vyznam ako oslavovat kazdu blbost, toto plati pre staty EU a teda uz aj pre nas, aspon sa snazia o nieco
"V súčasnosti sa 9. máj stal európskym symbolom (Dňom Európy), ktorý spoločne s vlajkou, hymnou, mottom a jednotnou menou (eurom) označuje politický subjekt – Európsku úniu. Deň Európy je príležitosťou pre aktivity a oslavy, ktoré približujú Európu k občanom a vzájomne zbližujú národy Únie." (zo stranky europa.eu)
- ale ja osobne nemam pocit, ze by mi nieco dal tento den...