Takže týmto by som si chcela popriať všetko najlepšie, veľa zdravia, šťastia a tak ďalej, aby mi tá rastúca zrejme osmička nerobila šarapatu, aby som sa donútila chodiť skôr spať, aby som nebola taká lenivá a aby sa mi podarlilo vyštudovať. Mám sa skutočne rada.
Ahoj Fxx,si strašne moc super,užasný a takmer dokonalý,ale pre mňa si aj tak najlepším človekom na svete. Lúbim ťa,som do teba priam zbláznený,proste ťa milujem najviac na svete,znamenáš pre mňa všetko
mam ta rada za to aka si vesela dobra mila a ako pomahas ludom! zelam ti aby si sa dozila 150rokov aby si si mohla urobit radost ked vsetky tie ... co neznasas pokapu... a zelam ti aby si sa rychlo vyliecila z tej hnusnej nadchy! a taktiez ti zelam aby ta vsetci lubili tak ako ty ich! a aby si dalej robila dojem ako doteraz! to je asi tak vsetko! tak sa maj krasne!
a vsetkym ostatnym zelam to iste! stastny den narcisov!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A že občas aj na ostatných pozriem, tak všetko naj, majte sa radi
a týmto želám všetko naj naj naj Narcisom BIRDZu....
Páni holka si kočka
a vsetkym ostatnym zelam to iste! stastny den narcisov!
Všetko najlepšie Dianka
Leni,si fajn.Viem,že máš milión chýb,si nedochvíľna,príliš citlivá,často sa preriekneš,ale viem,že sa v tebe ukrýva veľa dobrého a preto ťa mám rada.
A dosť !
Toto nie je moja parketa..
Podme chlapci v sobotu sa ukaaaaze
co nas Hluzar na birdziku dokaaaaze
o tajne cislo sa velka bitka zaciiiina
na birdzi sa iba titul spomiiiina
Kto si trufne pokazit nam konverzaciu
nech nastupi uvidii tu flustraaaciu
My sme vsetci na birdziku zaaavisliiii !
Na kvalitu fora nikto nemysliiiiiiii !!!!!
Birdz sk chaaaat !
Birdz sk chaaat!
Birdz sk chat chat chat chaaat chaaaaaaat !
Na hlavnej straaaanke orange vejeeeee
uvidime kaaam tooo dooospeeejeeee.
NANANA NANANAAAAANA
EEEeeeEEEJ ! Hlu-uzar
A spievajme vsetci.....
spievajme!!!!
Birdz sk chaaaat !
Birdz sk chaaat!
Birdz sk chat chat chat chaaat chaaaaaaat !
(dufam, že to je refrén )