kniha-super vynikajuca(teda cela seria je super) film-odpad, videla som 1 a mam dost..ale ak by som to nevztahovala na knihu, tak ako samostatny film to ma kopu fanusikov..ale ja stale myslim popritom na knihu a film bol pre mna totalnym sklamanim
noo, ja som citala vsetky diely asi pred nejakymi dvoma rokmi... taky ,,realny,, pribeh o babe, ktora sa dozvedela, ze je princezna... hmm...
a tie prve diely sa este dali, pacila sa mi aj cast Zalubena princezna, ale potom to slo dole kopcom, bo tam dokolecka riesila to iste-svojho chalana a nejake blbosti so skolou a starou mamou... mi to prislo, ze uz ani spisovatelka nevie o com ma pisat...
a film ??? osobny nazor-katastrofa... a dvojka nemala s knihami vela spolocneho, ale ta uz bola lepsia...
ja som tiež prečítala všetky diely... také oddychové čítanie ale v pohode... zabávala som sa na nich... btw. keď sa vám tá kniha páčila, tak odporúčam si prečítať aj "Typické americké dievča", tiež od Meg Cabot... a film bol shit, lebo to nemalo s knihou nič spoločné ako aj Michael
knihy bolo zo zaciatku v pohode....taaak prvu knihu som citala asi ked sommala 10 takze parada aale teraz cim som starsia tym naivnejsia mi ta kniha pripada....podla mna uz nevie o com ma pisat tie posledne pokracovania za vela nestali....ale filmy su pekne
knihy som citala kedysi davno a boli dobre, celkom som sa pri tom pobavila .... a film bol sice iny ako knihy, ale ne zly, aj ked som si myslela ze Michael bude krajsi, ale tak co uz, nemozme mat vsetko ... ale aj tak to bola haluz, a ten vyzazista Paolo no lol .. jaka buzna ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a tie prve diely sa este dali, pacila sa mi aj cast Zalubena princezna, ale potom to slo dole kopcom, bo tam dokolecka riesila to iste-svojho chalana a nejake blbosti so skolou a starou mamou... mi to prislo, ze uz ani spisovatelka nevie o com ma pisat...
a film ??? osobny nazor-katastrofa... a dvojka nemala s knihami vela spolocneho, ale ta uz bola lepsia...
ale aj tak - Dan Brown is the king