neviem ci som uplne drbnuta alebo co ale ma nervuje vsade same blogy od deviatakov, ze smutok,ako im to bude chybat ako dneska plakali, no mna napada- my minuly rok vsetci revali malokto nie a kto nie? samozrejme ja mi to bolo az smiesne ze aj tí co ne
a? moj blog sa nahodou ani neobtrel o tvoje kecy ani tie fotky u nas revali len niekktore a tie revu pri kazdej takejto situacii sme sa na nich smiali a tak zabavili sme sa a je
Naco sa nad tym zrusovat?
A nahodou dnes som citala uz tri blogy kde sa rozculovali ze maju kktsky kolektiv tak teraz somt u ja ta divna?
ja som na konci deviatky tiež ostala zarazená, keď sa mi ten čo počas celého roka strúhal ťažkú formu triedy, rozplakal na ramene pritom on mal školu totálne u prdele...stáva sa no...
u nas vtedy kamaratka plakala..az mi jej bolo luto ..ja som tusim neplakal urcite nie..len mi bolo smutno a trolinku sa hrnuli slzy ..take mokvave oci skor ...
podla mna si v pohode ,aj tak 90% pride do novej triedy a rychlo zabudne na tych svojich "kamosov", ktori su vlastne kamosmi len spovinosti lebo sa vidia kazdy den, no neskor spoznaju inych a tym budu viac sediet a vsetko,a zo starych ostane len par,fak tí naj,a ty si najdu na seba cas aj pocas skoly
dneska som sa lucila zo zs. a ja som bola uplne stastna. ani slzicka.. omn kto by plakal za zs??? konecne som odtial vypadla od toho hrozneho kolektivu.
Ja som revala tiež... a revem doteraz od vtedy ako som prišla domov... Možno som divná ale je mi za všetkým tak nehorázne ľúto... že sa všetko končí...
Súdržnosť a priateľstvá triednych kolektívov sú skutočne pevné a nezničiteľné ako tak čítam.
Keď sme opúšťali devinu... trochu nostalgia, ale myslím, že som bola rada (kto by si to pamätal, už sú to dva roky?!) a tešila som sa na gympel. Teraz sa teším, že vypadnem z tohoto ústavu žijúc v márnej nádeji, že ďalej to bude lepšie...
@14michelle03 no umna to bolo tiez tak isto... uz som sa nevedel dockat kedy vypadnem zo zakladky a idem na nove miesto a spoznam konecne novych ludi a tiez som len dufal ze to bude lepsie ked uz to tak na tej zakladke velmi nebolo
ja som neplakal bo osm aj rad ze koncim na zakladke..mne spoluziacky plakali na pleci ze uz ssa neuvidime a take keci ze sa budeme stretavat po skole..a teraz si pomaly ani nepozdravime..
za niektorymi ludmi mi smutno nebude a za nekerymi bude..a s tymi sa dufam budeme stretavat aj nadalej..predsa nas nemoze rozdelit to ze pojdeme na ine skoly
ha, u nás plakala triedna, z čoho sme boli všetci takí, že COOOOOOO??? lebo naša triedna málokedy dala najavo, že by sme jej mohli ako trieda chýbať.. a tak to bolo strašne také no ja neviem, nemám rada slovo "dojímavé" ale teraz sa hodí... a ináč sme neplakali, veď niečo sa končí a niečo sa začína...
v škole ani jedniú len ked sme taka pekna parta naj 4kamaratiek išli domov áno nechelo sa nám tak s každou bolo jedno vrúcne objatie a slzy na krajičky ale strašne sami leskli oči ale nepustila som to bol ten den ked sme dostavalia potom nič vúbec nič že by som smuutila tak a predtym som s asmiala že niektory po predku plakali a také
ja som to zažila pred dvoma dňami....a dievčatá okolo mňa plakali,akoby niekto umieral,a ja som sa len na nich pozerala a snažila sa ich utešiť.....že kto tu je divný ...som sa cítila jak trúba...ešte učiteľka zrevaná príde k nám a povie neplačte dievčatá...a potom pozrie na mňa a ja nič...tak sa divne zatvárila a išla preč....
Ako ja neviem či sa nejaká tiež ako ale som v 8 a nenavidim školu na ktorú chodím a uprimne sa neviem dočkať kedy odídem aj by som ju zmenila no hovorím si že už nech na to kašlem . lebo v našich triedach to funguje tak že máme iba 4 chalanov a sú uplne vy*ebanci ,furt nás baby urážajú len tak pre nič za nič takže tak nejak a baby su tiež všelijaké takže sa teším ked už pojdem na strednú-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
inač ja som tiež neplakal, bol to zvlašny pocit, ale od smútku mau dalako
Naco sa nad tym zrusovat?
A nahodou dnes som citala uz tri blogy kde sa rozculovali ze maju kktsky kolektiv tak teraz somt u ja ta divna?
Keď sme opúšťali devinu... trochu nostalgia, ale myslím, že som bola rada (kto by si to pamätal, už sú to dva roky?!) a tešila som sa na gympel. Teraz sa teším, že vypadnem z tohoto ústavu žijúc v márnej nádeji, že ďalej to bude lepšie...
za niektorymi ludmi mi smutno nebude a za nekerymi bude..a s tymi sa dufam budeme stretavat aj nadalej..predsa nas nemoze rozdelit to ze pojdeme na ine skoly
revat za zakladkou to uz co za vypatlanost