Ked nechcem opakovat 9.rocnik,musim ist IBA na dvojrocne uciliste. Suhlasite,ze na zakladnej by mali nechat prejst vsetkych ? Ved mozog dospieva este neskor....vtedy si uvedomujeme zivot...ze skola je potrebna....a oni nas demotivuju znamkami...od 1-5.
Ked nevies prejst ani cez 9. rocnik, nie je zmysel dalej..
Urcite sa ucitelky snazili s tebou nieco urobit, lebo neverim, ze by toto pripustili, ale ty si sa im smial do ksichtu, tak tam to mas proste..
A ked v 15 nemas natolko vyvinuty mozog, aby si pochopil svoju situaciu, tak mi ta je luto.
Veľa v živote nedosiahnes, ak sa vzdas základných skúšok a to školy. A potom rozmýšľaš o maturite? Ako preboha. Najprv zdolaj súčasne skúšky, potom rieš budúcnosť. Nech si akokoľvek vyberieš, nevzdávaj sa, lebo je to ťažké.
@rychrd ja furt neviem, čo so životom ale minimálne preboha tú základku a strednú treba dať. rozmýšľaj čo ťa baví, nemusíš mať jednotky zo všetkého ale zas na 4ku minimálne sa kždý dokáže naučiť. mysli na to kam to dotiahneš bez školy. ale asi ťa aj chápem, nakoľko som tvrdohlavá a aj keď som sa učila dobre tak som zo školy chcela vypadnúť.
@rychrd hlavne sa snaž neobklopovať sa podobne (negatívne) zmýšľajúcimi ľuďmi ale radšej ozaj niekým, kto ťa bude hnať dopredu a motivovať. chcelo, hľadaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Mas pravdu,lemra som a na truc...nasi sa rozisli...uz je maj, to nedam
Ved to,ze opakovat? Chcem z tej skoly vypdnut cim skor...a po 2rocaku si spravim aj maruritu
Urcite sa ucitelky snazili s tebou nieco urobit, lebo neverim, ze by toto pripustili, ale ty si sa im smial do ksichtu, tak tam to mas proste..
A ked v 15 nemas natolko vyvinuty mozog, aby si pochopil svoju situaciu, tak mi ta je luto.
O dva roky sa pripomeniem.
Ktohovie,kde skoncim....
Vy ste vaetci vedeli v 15ke,co dalej so zivotom ?
Viem,ze zivot je o inom....
Nerozumiem...aj tebe sa to.stalo ?
@kierkegaard
...ked uz mali o mne vsetxi icitwlia "mienku" tak som ich v tom nechal....
Pohodlne
Neverim
A preto.si myslim,ze by to mali.zmenit...cely system....Zivot nie je o znamkach... Maju nam dat zaklady a hotovo
Iba so spoluziakmi obcas... chcelo by to nejaku novu energiu stretnut
zvlášť přihlédnem li k tomu že je nosíš pod trikem