Mám problém. V tábore som sa dala do kopy s jedným chalanom. Ja ale bývam v PO a on Nových Zámkoch. Spočiatku to bolo v pohode, najmenej raz do týždňa sme si volali a celkom nám to fungovalo. Ibaže teraz mi už dva týžne nezavolal ani sa zo mnou inak nesko
suhlasim s holyknightom vykasli sa nanho a na dake vaznejsie vztahy mas aj tak este dost casu a pokial sa ti neozyva by som sa mu neozvala byt tebou ani ja a vykasla sa nanho
Nemusel si hned najst druhu ale vyzera to tak ze chalan si asi uvedomil,ze to nema akosi zmysel..takze kasle na teba..aj ked je to krute musis sa s tym zmierit.
hmmm momentalen riesim podobny problem,kedze tiez mi vzdialenost a vekovy rozdiel brani v stasti... mno ak chlapec sa prestal ozyvat asi cuvil,rozhodol sa zabudnut,nespravil to dorbym sosobom,a bude ta to viac boliet,ale pravdepodobne si uvedomil,ze to nema zmysel... a on si vztah takto nevie predstavit
Ber to ako krasne prezite leto,spomienky ti ostanu navzdy!
A suhlas,mss cas,teraz pojdes na strednu,prijdu dalsi novy chalani,aj ked asi teraz si nevies predstavit riesit nieco s niekym inym,daj tomu cas a na toho chlapca z leta zabudni co najskor,teda na tu predstavu o spolocnom vztahu....
ja mma tiez nijaky taky problem a tiez sa mi neozval ale tak vies ake to je a naozaj pokus sa zabudnut aj ked to bude velmi velmi tazke a hlavne ak sa nebudete stretavat. takze uplne si ho vymaz s mysle a pokus sa najst si nijaku portiu ktora bude mat vzdy cas ist von ked budes potrebovat vtedy sa to podari zabudnut
Nove Zamky to mi nieco hovori...som z Kosic a tiez som mala vztah na dialku s chalanom z NZ...ale fungoval velmi dobre...nemala som podobne problemy tak ti asi neporadim, len chcem povedat ze aj vztah na dialku ma svoje caro a ma zmysel
bud vazne rada ze sa na to vykaslal, ajked ti nic nepovedal,pravda by ta mozno este viac bolela (co netusim) ako keby ti dal nejake dovody a tak ci tak by sa to skoncilo niekedy cize lepsie na zaciatku ako keby ti mal davat nejake velke sluby a ty by si mu to vsetko zrala atd...neskor by sa sa ovela viac sklamala a ublizilo by ti to...je to tak!
za to ze sa chalan neozval tak z toho si nerob tazku hlavu...ja uz som si zvykla.. aj ked po case sa potom ozve...ked na to kasles tak je potom vsetko ok...a taketo taborove lasky nemaju zmysel...dialka sa da prekonat ale nie v takomto veku...takze najdi si ineho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ber to ako krasne prezite leto,spomienky ti ostanu navzdy!
A suhlas,mss cas,teraz pojdes na strednu,prijdu dalsi novy chalani,aj ked asi teraz si nevies predstavit riesit nieco s niekym inym,daj tomu cas a na toho chlapca z leta zabudni co najskor,teda na tu predstavu o spolocnom vztahu....
tu som prestal citat..
a to nemá vyznam sak co budes cakat rok kym sa uvidite v tabore?.. dovtedy sa vsetko moze zmenit