Čaute.... Mám 17 a priateľa (18) s ktorým sme momentálne niečo cez 4 mesiace. Veľmi sa ľúbime, no pred pár dňami po zistení, sa mi priznal, že má mesačné dieťa... Tú ženu nepozná, bolo to niekedy cez nejaký festival... Vie, že spravil chybu veľmi ho to t
neviem, ako musíš si to premyslieť ty ja by som asi ten samotný fakt, že má dieťa, dajak prežila (nebola to predsa nevera... a zrejme si uvedomuje, že to spraviť nemal..), skôr by som sa zamyslela nad jeho zodpovednosťou, keď k tomu vôbec došlo...
no neviem asi to bude nejaky suknickar a mozno raz podvedie ja teba ked je schopny sa vyspoat s hockerou...no a neviem ak ste este vtedy spolu nechosili tak by som mozno tolerovala
Presne tak si mlada a prečo by si mala niesť problémy niekoho koho poznáš par mesiacov a ak začne platiť výživné tak ani na večeru ťa nebude mať začo pozvať
hneď by som ho nechala ... keď tej druhej urobil decko a nechal ju tak myslíš, že čo urobí s tebou ?? ... je to kkt ... poriadne sa nedokáže postarať o seba a má ešte mesačné decko ... dnešná mládež =D =D
@andel Ďakujem za názor, viem... A je to ťažké.. Uvidím čo a ako..
@zuzanne112 áno, je to tak... povedal mi to, aj keď viem, že to bolo určite ťažké ale to je hlavné. Nevedel, ako sa zachovám, či ma niekedy ešte potom uvidí...
podla mna on je velmi nezodpovedny a mal ti to skor povedat !!!!!!!!nie po sytroch mesiacoch chodenia ...cize ja by som takuto zavaznu vec nikdy neodpustila ...a si velmi mlada ,aby si toto tolerovala ...ale to je len moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
pokial sa ti nepostara o dalsie...
Ja osobne by som sa do toho nepúšťala. Si mladučká a nie je fér, aby si sa už teraz trápila nad problémami nezodpovedného človeka. Lebo je to problém.
Sama sa musíš rozhodnúť. Držím Ti palec, a hlavne, skús sa na to pozrieť reálnymi očami dospelého človeka a chladnou hlavou. Aj keď to bude ťažké.
Z jeho strany je to fakt nezodpovednosť.
No vidím to na boj SRDCE vs. ROZUM
Potom daj vedieť čo ozaj vyhralo
teda toť môj názor,neviem nepoznám ho..možno tebe urobí to isté ako vravia iní,ale to je už len podľa jeho povahy a charakteru..
@andel Ďakujem za názor, viem... A je to ťažké.. Uvidím čo a ako..
@zuzanne112 áno, je to tak... povedal mi to, aj keď viem, že to bolo určite ťažké ale to je hlavné. Nevedel, ako sa zachovám, či ma niekedy ešte potom uvidí...
@25Pre čo by mal urobiť decko aj mne? ..
@luboos nepoznáme sa len pár mesiacov.. poznáme sa pár rokov..