@anitcha diety nie su blbost, ja sa napriklad prejedam furt, zerem vela tucnych jedal, diety su dobrá vec, samozrejme mudia byť spojene zo sportom, ale pokial nemas kazdy den na sport cas, tak musis drzat aj dietu lebo inak asi neschudnes
@lenkaska1 Mala som svoj rezim o 5tej budik fitko sprcha skola no teraz matura a skratka do fitka sa mi nechce vstavat doucujem sa atd plus brigada zmenila som rezim miesto fitka chodim peso no nic cely den nejem no vecer o osmej sa napracem
Zabudni na všelijaké diéty Pribrala si práve preto, že si sa pokúšala schudnúť. Znie to blbo ale je to tak...toho, čoho sa najväčši bojíme sa nám splní ako naschvál...
Ži zdravo a po čase zabudneš na nejakú váhu pretože sa budeš cítiť fajn
hlavne sa poriadne najedz rano a na obed teplu stravu a na večeru si daj volaku stravu pre zajace- zeleninu,
ovocie nejedz večer, ale len doobebu, poobede len zaleninu
nemala by si piť pol hodinu pred jedlom a hodinu po jedle, zhoršuje to trávenie, vačinu vody musiš vypiť doobedu, potom už menej, nepi sladke vody, najlepšie napoj z vodovodu a čaje
priberať možeš aj od alkoholu a fajčenia
a samozrejme pohyb, najviac kalorii spaluješ až po 20 minutach cvičenia, zvlašť ked ide o rovnaky pohyb, takže ak chceš schudnuť na bruchu proste si pusti nejake orientalne cd a daj si hodinku brušneho tanca rovnaky pohyb a stale tempo
moja rady overene dlhoročnou praxou:
jedz čo ti chuti, hlavne vela masa a čokolady, telo je ešte vo vyvoji potrebuje živiny
kedže je v alkohole malo vitaminov, treba ho vypiť veľa
a každy večer si odkroj pred spanim falat slaniny, pretože ked ma telo pocit, že dostane dosť stravy nema potrebu ukladať tukove zasoby
ja teraz musím držať dietu ale žeby som sa v tom nejako vyžívala to nie mám to od doktorky nakázané... ale keby nemusím kašlem na to prepchávam sa ako doteraz lebo takto som zistila že práveže priberám... lebo tým že jem menej si robi telo hned zásoby lebo sa bojí že mu už nedám najesť.... je to riadne nafigu celá dieta dufam že čoskoro budem môcť prestať....
dieta nieje hlúposť tak celkovo nedrž hlúpe diety len uprav svoj jedálniček zmeň stravovacie návyky a viac sa hýb vykonávaj nejaký šport alebo aj rýchla chôdza a denné prechádzky sú veľmi dobré a môžeš sa pri nich aj učiť alebo kecať s kamoškou alebo len tak počúvať hudbu
keď som mala 15-16 rokov, jedla som, kolko som chcela a nepribrala som ani kilo.. ale v 17 som začala riešiť diety.. a dosť som pribrala.. takže nerieš dietovanie.. nejec po 18.tej večer, ďalej sa hýb a nepribereš nič...
Ved toto do paroma ja jem iba vecer lebo vacsinou cez den nemam cas a vtedy som strasne hladna a zjem aj pol pice Co som mala kedysi problem ziest ano viem otazka preco nejem prave teraz lebo som prave prisla kukam priatelom pri nich oddychujem a o chvilu idem do roboty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
podľa mňa diéty sú blbosť
stačí keď vydáš pohybom viacej energie ako prijmeš, viem že sa to ľahko hovorí, ale inak to asi nepôjde ak potom nechceš pribrať ešte viacej
jasne že som si vedomá, že keď človek neobmedzí určité jedlá tak neschudne
Ži zdravo a po čase zabudneš na nejakú váhu pretože sa budeš cítiť fajn
ako zene podla mna staci spravna strava a pohyb a nemas problem
hlavne sa poriadne najedz rano a na obed teplu stravu a na večeru si daj volaku stravu pre zajace- zeleninu,
ovocie nejedz večer, ale len doobebu, poobede len zaleninu
nemala by si piť pol hodinu pred jedlom a hodinu po jedle, zhoršuje to trávenie, vačinu vody musiš vypiť doobedu, potom už menej, nepi sladke vody, najlepšie napoj z vodovodu a čaje
priberať možeš aj od alkoholu a fajčenia
a samozrejme pohyb, najviac kalorii spaluješ až po 20 minutach cvičenia, zvlašť ked ide o rovnaky pohyb, takže ak chceš schudnuť na bruchu proste si pusti nejake orientalne cd a daj si hodinku brušneho tanca rovnaky pohyb a stale tempo
moja rady overene dlhoročnou praxou:
jedz čo ti chuti, hlavne vela masa a čokolady, telo je ešte vo vyvoji potrebuje živiny
kedže je v alkohole malo vitaminov, treba ho vypiť veľa
a každy večer si odkroj pred spanim falat slaniny, pretože ked ma telo pocit, že dostane dosť stravy nema potrebu ukladať tukove zasoby
co mam povedat ja ked mam 100 ? a na plavky ani nepomyslam ist sa nekde kupat to by nedopadlo dobre
s tymto ti nepomozem...ja potrebujem pribrat...aspon takych 20-30 kilo!!!