@9 13rocny chalan potrebuje schudnut??!! ..ja ze toto je len v amerike... viem si teda predstavit ze po veceroch vyprazdnuje chladnicku ..nech sa prestane prezierat a bude po probleme
ak chces schudnut, tak diety nie su riesenim...hacikom diet je to, ze sa nedaju drzat dlhodobo, ale len istu dobu...ked s dietou prestanes, znovu budes mat stratene kila naspat + par kil navyse (znamy jojo efekt) popripade ak sa jednalo o drastickejsiu dietu, tak si len zbytocne spomalis metabolizmus...zacni jedavat viac zeleniny, viac sa hyb, vypi denne 2-3 litre cistej vody, jedavaj 5x denne mensie porcie, vyluc sladkosti, slanosti, vyprazane a velmi mastne....ale ak su tvoje udaje o vyske a vahe na Birdzi skutocne, tak by si nemal preco chciet schudnut
Dakujem za vaše rady a to neni kvoli mne toto fórum ale kvoli mojmu kamáratovy čo chce strašne schudnut, tie udaje su pravdive a ja chudnut ozaj nemusím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
.......a potom čo je toľko anorektičiek.
Ak nie sú pravdivé, radšej nechudni, v tomto veku určite nie. Ako spomínali ostatní - športuj, stravuj sa zdravo a vyvážene, a poriadne spi.
dakujem dopocutia