Ahoj som Martin a poznám jedno dievča poznáme sa už dlho ale to je tak vsetko ked sa niekde stretneme tak sa maximálne pozdravime. A ona vôbec nevie že sa mi páči. Neviem ako jej mám napísať bojím sa toho že mi hned povie nie a to neviem zniesť.
Risk je zisk... buď jej niečo povieš a budes do konca života ľutovať, že si jej nic nepovedal. Ak ti povie nie, na svete je iba ďalších pár tisíc dievčat, ktoré by sa ti mohli páčiť, tak kľud.
@martin1337 ved, ked sa ti paci, tak snad vies, co ti ide hlavou a co z tohto kamaratstva/potencialneho vztahu by si chcel dosiahnut...chovaj sa prirodzene, strojene spravanie nema absolutne ziadny vyznam
Ako fakt, semeno na mozgu je problém dnešných chlapcov.
Nepoznáš ju, takže jediné čo ťa k nej priťahuje je výzor, tzn. baží za ňou akurát tá časť teba čo sa chce rozmnožovať a mozog sa to snaž´celé len opeknieť.
@martin1337 takže je lepšie byť v neistote a trápiť sa a nevedieť? pozvi ju niekam na čaj, bud sam sebou a jednoducho jej povedz, že sa ti páči... buď alebo a aspoň budeš vedieť, na čom si...
No ako, keď tvoj život stojí na jednom "nie" od dievčaťa, tak je to smutné. Vieš ešte koľkokrát ti v živote povedia nie? Vieš ešte, koľko dievčat/žien ťa odmietne? Taký je život. Nestavaj celý život na jednom človeku. Proste jej napíš, že s ňou chceš ísť vonku, pozvi ju na kávu/čaj/čoko, a povedz jej, že sa ti páči. Nepíš jej to, osobne to má svoje čaro. Ked ti povie áno, budete chvíľu spolu, ked ti povie nie, osud ti hovorí, že ona nie je tá správna a príde iná
No hlavne nezabudni povedať toto to ju úplne od rovná..... Ako sa volás... Dobre a ty .... Však normálne sa jej spýtaj ci by s tebou nešla von alebo keď sa tak veľmi hanbis tak jej napíš neskôr Valentínku a potom si zisti ze ci ma vôbec záujem neskôr... Lebo ako čakat veľmi dlho neviem radšej to zisti... A potom keď povie nie tak bude veľa ďalších... Však mas ešte čas a na strešnej spoznáš ešte veľa ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ako fakt, semeno na mozgu je problém dnešných chlapcov.
Nepoznáš ju, takže jediné čo ťa k nej priťahuje je výzor, tzn. baží za ňou akurát tá časť teba čo sa chce rozmnožovať a mozog sa to snaž´celé len opeknieť.
Buď to vyjde alebo sa niečo naučíš do budúcna.