Ahoj, som tu prvý krát, no potrebujem od vás pomôcť.
Ide o to, že ma dnes oslovilo dievča, o rok mladšie, o ktorom viem, že máme dosť spoločných vecí. Spýtala sa ma najprv že koľko mám rokov, a potom si vypýtala môj ig,že jej mám napísať.(viac v komente)
No a neviem ako sa správať, dievčatá na mňa ani len nepozreli, neviem čo jej mám napísať, ako sa obliecť aby som zapôsobil, atď.... Tak keby ste obetovali trošku svôjho času a pômohli mne, hamblivému introvertovy
@skaterboyyy nič, nijak, nerob nič špeciálne, buď úplne normálny a obyčajný ako si normálne.
možno si sa práve zoznámil s kamarátom s ktorým máte dosť spoločného, to je všetko.
tak to ber, a tak sa správaj.
@majmarad človečeee, jedna hrubka a hneď toto?
veď si porovnaj ako píše, okrem tej jednej hrubky, veď oproti mnohým tu hotový shakespeare, normálne pekne stavané vety, diakritika, všetko.
ale jedna jediná hrubka a ty hneď toto.
Bud prirodzeny ak nezaposobis na cloveka taky aky naozaj si.. marne sa budes snazis zaposobit stylom a hla toto sa dnes nosi a takto sa to dnez robi
A neboj kazdy clovek nejak zacinal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
možno si sa práve zoznámil s kamarátom s ktorým máte dosť spoločného, to je všetko.
tak to ber, a tak sa správaj.
veď si porovnaj ako píše, okrem tej jednej hrubky, veď oproti mnohým tu hotový shakespeare, normálne pekne stavané vety, diakritika, všetko.
ale jedna jediná hrubka a ty hneď toto.
ve´d ja mu to nevyčítam, je to len rada
A neboj kazdy clovek nejak zacinal