Vysoký,charizmatický,VŠ-vzdelaný intelektuál zo zmyslom pre humor, žiaden suchár, čo dokáže celé dni presedieť pri telke s pivom v ruke
Nezaškodilo by keby bol romantik, ak by bol vnímavý a empatický no nie až príliš. Taký,ktorý pôsobí drsne no v skutočnosti je jemný...Hlavne ,aby si vážil ženy, a dokázal ich oceniť, žiaden pokrytec...Aj keď si myslím,že základ všetkého je komunikácia a chémia zároveň až potom idú ostatné veci...nie v každom prípade je krása základom vzťahu...No a samozrejme mal by to byť muž, ktorý sa nebude vkuse len ľutovať a spievať o tom aké by to bolo keby...
vysoky, tmave kratke vlasy , trosku (!!!) vysportovany , pekny usmev , zmysel pre humor , bláznivy ale rozumny ( ) .... najnovsie sa mi paci jeden vysokoskolak , je DJ a hento ↑ vsetko má .. (ach)
výzor: hnedé vlasy, krátke, nie veľa gélu (neznášam to), vysoký, športový typ, športovo elegantne oblečený, v obleku uhuu
povaha: gentleman, ktorý otvorí dvere, podrží kabát, a pod. stará škola... , milý, slušný, spoločenský, zodpovedný, srdečný, múdry (nie príliš), ochotný pomáhať
keď som bola zaľúbená vždy bol niekto plne iný, nepodobali sa na seba ani povahovo ani výzerovo, neviem nájsť medzi nimi nič spoločného..preto nemôžem povedať, že mám nejaký vyhradený typ..no ale ani žiaden nepotrebujem už mám toho svojho a ten je teraz môj typ vysoký blonďavý modrooký chalan, zlatý, milý, sladký....atď. je tu na birdzi tak sa radšej nebudem rozpisovať
predsa chlap, možno trocha hrdina, usilovný ako stroj a múdrejší od duba. Aby mal dlane a kosti a nemal to srdce vyhodiť ženu, v meste na ulicu. Nemal by vyzerať ako dievča a ak mal v škole dobré vysvedčenie.
tak povahovo by mal byť určite taký trošku voľnomyšlienkár, mal by byť za každé bláznovstvo, milý, chápavý, sebavedomí, aby sa ma vedel vždy zastať, starostlivý, inteligentný, a hlavne aby sme mali spoločné záľuby ! a v podstate keď tak rozmýšľam tak by mal byť ako chlap v tomto klipe
proste pekný a to všetko čo som napísala hore okrem toho, žeby sa nemal naštvať za každú blbosť !
Na vzhľade mi veľmi nezáleží, na povahe je pre mňa veľmi (!) dôležité, aby vedel, čo chce, aby so mnou zbytočne nestrácal čas ak očakáva niečo iné, lepšie alebo ak ma má s niekým porovnávať (to neznesiem), aby mi bol verný, aby bol ku mne úprimný, aby ma v ničom nesklamal...
Zaujímavé, že väčšina z Vás milé slečny píšete, že má byť gentlmen, milý a tak hoc často som si všimol, že v kurze sú presne opačné typy. Hrubý, vulgárny väčšinou športovci, čo v hlave nič nemali (ani nemajú), čo každý víkend sú v liehu, čo sa k babám správali všelijako, len nie milo a pozorne a vzťahy brali iba tak, aby sa mohli pred niekým ukázať.
@nobile to je velka pravda, co pises. ale @azizi je fakt ina, kedysi som po nej trochu siel, aj v blogu som ju spomenul a 0 bodov cize tato teoria neni 100%na
Každá čaká na princa na bielom koni. Keď sa aj niekto podobný objaví, tak vážená čaká na ešte lepšieho princa v jagavej zbroji. Keď sa akoby zázrakom dovalí aj ten, tak po krátkom čase berie jeho dobrotu ako samozrejmosť a vymýšľa a hundre veselo ďalej. Slovom, ženským sa nezavďačíš!
Realita zo života:
O pohľadnú kočku má záujem solídny chalan. Zniesol by jej aj modré z neba (k tomu aj biele z ...). Odprevádza ju domov, romantika na sto percent, všemožne sa jej snaží pomáhať a podporovať ju. Výsledok? Teliatko mu povie, že je koniec, lebo je pre ňu až príliš dobrý. Logika? Žiadna. Chvíľu na to sa dá milostivá dokopy s polodementným akože mafiánom, ktorý na ňu kašle, pokojne jej tri dni neberie telefón, veselo ju podvádza do každej diery v ktorej nie je natiahnutá elektrika... Výsledok? On je jej srdca šampión, lebo pri ňom má pocit, že je to chlap s veľkým CH. Logika? Tá nešla ani okolo.
@antifunebracka Tak toto nemá chybu, ty si ma vážne spomenul v blogu! Ja som si to nevšimla (A) aj keď by sa tým pravdepodobne vzhľadom na moju skromnú poznámku v profile o odpisovaní na TS-ky veľa nezmenilo. Ale naozaj ma to veľmi potešilo, aj keď si ma kedysi spomenul vo fóre a vôbec ďakujem!
Inak ten popis je veľmi výstižný, dalo by sa to zhrnúť aj ako introvert a milovníčka psov
V každom prípade si myslím, že my máme vcelku rozdielne povahy
@antifunebracka Tak toto nemá chybu, ty si ma vážne spomenul v blogu! Ja som si to nevšimla (A) aj keď by sa tým pravdepodobne vzhľadom na moju skromnú poznámku v profile o odpisovaní na TS-ky veľa nezmenilo. Ale naozaj ma to veľmi potešilo, aj keď si ma ešte dávnejšie spomenul vo fóre a vôbec ďakujem!
Inak ten popis je veľmi výstižný, dalo by sa to zhrnúť aj ako introvert a milovníčka psov
@motorizer Nemyslím si, že je na tom niečo zlé, možno som sa iba zle vyjadrila... každému sa páči niečo iné, to ale neznamená, že niečo z toho nie je správne
@mathulo ja som napísala tiež, že gentlemani... a napr. taký, akého opisuješ vo svojom príspevku u mňa nemá šancu... jednoducho sa na takého ani nepozriem hm
taký, na akých nemám... som za ulietaných, aktívnych, dobre vyzerajúcich chlapov(nemusí to byť športovec, ale sem tam so mnou vybehnúť do Tatier by nebolo odveci)...ale ja so svojou tichou osobnosťou, nie príliš atraktívnou na takých nemám.... možno raz, keď budem veľká a pekná....
Ja by som brala bláznivého no milého, ktorí mi vykúzli úsmev na tvári keď sa deje čo a deje... Mal by byť voči mne úprimný, atď... Mal by byť v mojich očiach nádherný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
@ragdoll ...Ale dala si tam "tak ešte raz:"
Vadí mi rebelanstvo, prílišné sebavedomie a podobne...
@azizi ...Mne sa zda, ze zenam mili muzi vadia... Ako tvaria sa, ze je to super, ale nakoniec vypenia, ze su az priliz mili
To ja len taku mam experience
Nezaškodilo by keby bol romantik, ak by bol vnímavý a empatický no nie až príliš. Taký,ktorý pôsobí drsne no v skutočnosti je jemný...Hlavne ,aby si vážil ženy, a dokázal ich oceniť, žiaden pokrytec...Aj keď si myslím,že základ všetkého je komunikácia a chémia zároveň až potom idú ostatné veci...nie v každom prípade je krása základom vzťahu...No a samozrejme mal by to byť muž, ktorý sa nebude vkuse len ľutovať a spievať o tom aké by to bolo keby...
A výzorom.Mám slabosť na dlhovlasých a dredatých, ale páčia sa mi aj normálny chalani, ktorý ma proste niečím zaujmú.
A som rada, že to čo som tu napísala nie je len moja predstava ideálneho chlapa, ale skutočnosť, že som takého stretla, čo sa týka výzoru aj povahy
povaha: gentleman, ktorý otvorí dvere, podrží kabát, a pod. stará škola... , milý, slušný, spoločenský, zodpovedný, srdečný, múdry (nie príliš), ochotný pomáhať
bonus: abstinent, nefajčiar!
+ ak hovorí po nemecky, má vyhraté
proste pekný a to všetko čo som napísala hore okrem toho, žeby sa nemal naštvať za každú blbosť !
Tak kde spravili súdruhovia z NDR chybu?
Realita zo života:
O pohľadnú kočku má záujem solídny chalan. Zniesol by jej aj modré z neba (k tomu aj biele z ...). Odprevádza ju domov, romantika na sto percent, všemožne sa jej snaží pomáhať a podporovať ju. Výsledok? Teliatko mu povie, že je koniec, lebo je pre ňu až príliš dobrý. Logika? Žiadna. Chvíľu na to sa dá milostivá dokopy s polodementným akože mafiánom, ktorý na ňu kašle, pokojne jej tri dni neberie telefón, veselo ju podvádza do každej diery v ktorej nie je natiahnutá elektrika... Výsledok? On je jej srdca šampión, lebo pri ňom má pocit, že je to chlap s veľkým CH. Logika? Tá nešla ani okolo.
ale keď sa o tom dozviem viac, väčšinou nakoniec zistím že na nič okrem vzájomných hlbokých pohľadov sa to pre mňa nehodí :/
Hlavne by ma mal ľúbiť takú aká som bez výhrad.